Interieur ideeën

Arne & Bodil binnendeuren


We hebben hier al vaak laten zien wat een mooie binnendeur kan doen met een interieur. Natuurlijk is het geen echte musthave, maar je kunt daarmee wel dat ene beetje verschil maken. Een mooie binnendeur is de kerst op de taart. Vanuit die gedachte is Arne & Bodil ontstaan, een oer-Hollands merk, onderdeel van Svedex binnendeuren, die zich richt op mooie betaalbare binnendeuren.

Arne & Bodil heeft een grote collectie binnendeuren in verschillende stijlen. Binnendeur met glas, schuifdeur, vlakke binnendeur, binnendeur met lijnen, paneeldeur, noem maar op. In totaal hebben ze maar liefst 104 modellen. Wat je interieurstijl ook is, er is altijd wel een binnendeur die erbij past.

Arne & Bodil binnendeuren

100% Nederlands & duurzaam

De naam doet vermoeden dat het een Scandinavisch merk is, maar Arne & Bodil is toch echt een 100% oer-Hollands merk. Het gehele proces vindt plaats in Nederland, van het tekenen tot de productie van de binnendeuren. Hierdoor ben je gegarandeerd van kwaliteit, zonder dat het ten koste gaat van het milieu.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Arne & Bodil. Er wordt alleen gebruik gemaakt van duurzame materialen. Zo zijn alle deuren FSC-gecertificeerd, wat onder andere inhoudt dat alle gebruikte hout afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Daarnaast worden de deuren afgelakt met de milieuvriendelijke Svedex Superlak®. De lak bevat geen oplosmiddelen en is niet gevoelig voor zonlicht. Je hoeft dus niet bang te zijn dat de binnendeuren gaan verkleuren. Je hebt dan ook altijd 10 jaar garantie op de Arne & Bodil binnendeuren.

Arne & Bodil binnendeuren

Hierboven vind je de stoere deuren uit de nieuwe Nova design black collectie. De deuren zijn gemaakt van hout, maar hebben wel de industriële look van een echte zwarte stalen deur met glas.

Kant-en-klaar

De tijd waarbij het een hele gedoe is om een binnendeur te vervangen is voorbij. De Arne & Bodil binnendeuren zijn kant-en-klaar, wat betekent dat de deuren niet geschuurd, afgeplakt, geboord en gelakt hoeven te worden. Je hebt zelfs geen omkijken naar het slot, want die is standaard al in de fabriek gemonteerd. Een Arne & Bodil binnendeur heb je daarom binnen al een kwartier opgehangen. Wel zo makkelijk!

Arne & Bodil binnendeuren

De Arne & Bodil binnendeuren zijn een samenwerking met Karwei, en zijn ook exclusief verkrijgbaar bij Karwei. Alle binnendeuren worden op maat gemaakt en zijn dus niet op voorraad. Je kunt de deuren zowel in de winkel als online samenstellen en bestellen. De deuren worden binnen 3 tot 4 weken geleverd.

De Bij Karwei loopt tot en met 6 oktober een actie, waarbij je 25% korting krijgt op alle Arne & Bodil binnendeuren!

Arne & Bodil binnendeuren

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam