Klassiek interieur, Scandinavisch interieur, Slaapkamer inspiratie, Vintage interieur

De mooie slaapkamers van C.O.Q hotel in Parijs


We hebben hier al laten zien dat je heel veel leuke wooninspiratie op kunt doen via mooie boetiekhotels. Toen hadden we al een foto laten zien van de prachtige serre lounge van het C.O.Q Hotel in Parijs. Maar naast een mooie lounge, heeft het hotel natuurlijk ook super mooi ingerichte slaapkamers. Daar gaan we vandaag een kijkje in nemen.

coq-hotel-slaapkamer

diepblauwe-muur-slaapkamer

Mooie keuren en materialen

C.O.Q staat voor Community of Quality. En dat maken ze meer dan waar in de inrichting van de slaapkamers, die omschreven kan worden als een mix van vintage, Scandinavisch en klassiek. Ze hebben niet alleen een mooi elegant ontwerp gemaakt met mooie materialen, kleuren en meubels. De ontwerpers hebben er ook voor gezorgd dat gasten zich hier thuis voelen.

donkere-muren-slaapkamer-coq-hotel

grijze-muur-slaapkamer

De kleuren en materialen zijn erg belangrijk voor de sfeer die je in de slaapkamers aantreft. Diepblauwe muren en deuren, sfeervolle houten vloeren, vintage vloerkleden, mooie bedlinnen… Een sfeer en stijl die ook super leuk kan zijn voor de slaapkamers thuis.

Leuke slaapkamer ideeën

Let ook op de unieke details die hier te vinden zijn. In een van de kamers hebben ze bijvoorbeeld een muurtje gecreëerd achter het bed. Een super leuk idee om er leuke spullen op te plaatsen zoals schilderijen, lijsten, vazen, lampen, boeken, noem maar op. Nog zo’n leuk idee vind je in een andere kamer, waar een super chique gouden kledingrek aan het plafond is gemonteerd. Prachtig!

mooie-slaapkamer-coq-hotel-parijs

muurtje-achter-bed

vintage-garderobe-kast-slaapkamer

Zwart witte badkamers

En dan hebben we het nog niet over de badkamers gehad. Kleine badkamers die er niet alleen mooi uitzien, maar ook praktisch zijn ingericht met moderne voorzieningen. Ze hebben daar gekozen voor contrasterende witte tegels, die gelegd zijn in een chique visgraat patroon. Deze mooie tegels zijn gecombineerd met geweldige zwarte accenten zoals de zwarte kranen, douchekoppen en een zwarte stalen wastafelmeubel. Het leukste element is het klassieke bad op pootjes met een mat zwarte buitenkant. Geweldig!

zwarte-douchekop-witte-badkamer

zwart-bad-op-pootjes

visgraat-tegels-badkamer-wit

Wil je meer leuke ideeën opdoen voor de inrichting van je slaapkamer? Klik hier!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam