Badkamer inspiratie

10x Badkamer met wasmachine


Een huishouden is niet compleet zonder een wasmachine en droger. Een droger is nog geen echte standaard, maar het komt bijna niet meer voor dat er mensen zijn zonder wasmachine in huis. De wasmachine kan op verschillende plekken geplaatst worden. In de meest ideale situatie heb je een aparte washok of een berging, want de wasmachine en de droger zijn niet de mooiste apparaten die je in het zicht wilt hebben. Als je geen washok hebt, dan zijn de keuken of de badkamer de meest logische keuze. Hoewel het niet gewenst is om de wasmachine en droger in de badkamer te hebben, hoeft het zéker geen ramp te zijn. Er zijn namelijk heel veel oplossingen om de wasmachine en droger op een leuke manier in de badkamer te plaatsen. Daar gaan we vandaag een aantal hele mooi inspiratie voorbeelden van laten zien.

Badkamer met wasmachine

Wasmachine en droger stapelen

De badkamerindeling is erg belangrijk, vooral als je er ook nog een wasmachine in moet plaatsen. Waar je het plaatst, is afhankelijk van hoe groot de badkamer is en hoe het is ingedeeld. Bij een kleine badkamer bijvoorbeeld, is het een goed idee om de wasmachine en droger op elkaar te plaatsen. Op die manier kan je ruimte besparen. Populaire plekken zijn naast de douche of naast het toilet. Je zou het kunnen scheiden door een mooie vaste muur.

Badkamer met wasmachine

Badkamer met wasmachine

Inbouwkast

De meeste mensen zijn het ermee eens dat de wasmachine en de droger niet de mooiste apparaten zijn. Je wilt ze het liefst dus verbergen. Er zijn meubels verkrijgbaar, waar de de wasmachine en droger achter een deur kan verbergen. Wil je het echt strak hebben, dan zou je ook een op maat gemaakte kast of een inbouwkast kunnen overwegen. Dit ziet er niet alleen mooi uit, je benut daarmee alle centimeters in de ruimte. Vooral voor een kleine badkamer is dat dus ideaal.

Badkamer met wasmachine

Badkamer met wasmachine

Badkamer met wasmachine

Badkamer met wasmachine

Badkamer met wasmachine

Badkamer met wasmachine

Badkamer met wasmachine

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam