Huis inrichting, Modern interieur

Voormalig medisch centrum verbouwd tot moderne luxe woning


Onderstaande woning is ontworpen en ingericht door architectenbureau Nobbs Radford. Een voormalig medisch centrum gelegen in het centrum van het bohemien Northcote in Sydney in Australië. De architecten hebben er een moderne en luxe woning van gemaakt met in total drie verdiepingen. Kijken jullie mee?

voormalig-medisch-centrum-verbouwd-tot-moderne-luxe-woning

Er is goed gebruik gemaakt van het bestaande structuur en indeling met de super hoge plafonds. Hierdoor was het bijvoorbeeld mogelijk om een prachtige brede trap te creëren met een wit geschilderde bakstenen muur dan van beneden helemaal door naar boven loopt.

Op de benedenverdieping vind je de wijnkelder en de badkamer, terwijl de woonkamer, twee slaapkamers en de grote open keuken ingericht zijn op de bovenste verdieping. Die verdieping is voorzien van een prachtig hoog plafond met schuine daken.

moderne-designtrap

visgraat-vloer

witte-bakstenen-muur-trap

Wit, hout, grijs en messing

Het interieur is sfeervol modern, met een kleurenpalet bestaande uit wit, hout, grijs en messing. Witte wanden, houten vloeren, grijze en witte plafonds… Deze kleuren- en materialen combinatie vind je ook terug in de mooie keuken. Warme houten kasten zijn gecombineerd met strakke grijze kasten met chique koperen poten. Het koper komt bovendien ook terug in de cilindervormige afzuigkap.

grijze-houten-keuken

moderne-open-keuken

open-keuken-koperen-afzuigkap

Naast de open keuken is de eethoek ingericht met een ovalen houten eettafel, witte eetkamerstoelen en een mooie koperen hanglamp daarboven.

En ook de woonkamer worden deze kleuren en materialen vertegenwoordigd. Een grote moderne inbouwkast bestaat uit houten planken, strakke grijze planken en witte planken. De twee designstoelen zijn van hout, terwijl de grote vloerkleed weer grijs is.

Gouden kranen

In de badkamer hebben ze gekozen voor witte wandtegels, lichtgrijze hexagon tegels, een houten bad en een dikke betonnen werkblad met een witte wastafel erop. In plaats van koper vind je hier gouden inbouwkranen voor het bad en de wastafel.

houten-bad-badkamer

Fotografie: Brendan Finn

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam