Fietsenhok voortuin

Voortuin ideeën

Een tuin is voor sommigen heel erg waardevol. Als het eenmaal lekker weer is, willen mensen er dan ook optimaal van genieten. Parasol, loungeset, leuke bloemen en planten. Heerlijk. Maar dan hebben we het vooral over de achtertuin. Maar de voortuin slaan heel veel mensen juist over. Zonde!

Om jullie te inspireren hebben we een aantal mooie voortuinen verzameld met de leukste voortuin ideeën!

Voortuin ideeen

Grote voortuin

Voortuin inrichten

Het is juist belangrijk dat mensen ook aandacht geven om de voortuin in te richten. De voortuin ligt zoals de naam al zegt aan de voorkant van je huis. Iedereen die voorbij loop ziet het. Het is als het ware hét visitekaartje voor je huis, jouzelf en eigenlijk voor alle bewoners van het huis.

Maar een voortuin inrichten kan ook erg lastig zijn. Een voortuin inrichten is anders dan een achtertuin inrichten. Je zal er bijvoorbeeld niet zo snel een grote loungeset plaatsen. Je zit er ook niet zo vaak. Voor de mensen die af en toe wel in de voortuin zitten, hebben hooguit een bankje staan. Weet je nog niet hoe je het wil inrichten? Ga dan eerst voortuin ideeën opdoen. Voortuin ideeën opdoen kan bij je buren bijvoorbeeld, maar ook in interieur tijdschriften of online blogs.

Voortuin bestrating

Fietsenhok voortuin

Planten en bloemen in voortuin

Een voortuin inrichten is dan ook vaak een kwestie van ‘groen’. Mooie bloemen en planten kunnen al heel veel doen. Mits je het goed doet natuurlijk. Geen bloemen en planten kan te kaal overkomen. Maar téveel groen is juist te rommelig. Daarom is het belangrijk om hierin een goede balans te vinden.

Voortuin planten

Voortuin beplanting

Voortuin vloer

Dezelfde keuze die je voor de voortuin moet nemen als de achtertuin, is de keuze voor de ondervloer. De meeste mensen kiezen voor bestrating, met traditionele tegels of stenen. Bestrating is populair vanwege de onderhoudsvriendelijke karakter. Maar de moderne voortuin heeft vaak ook een houten vlonder vloer.

Voortuin bloemen
Voortuin bomen

Voortuin idee

Voortuin zitplek

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam