Badkamer inspiratie, Modern interieur, Scandinavisch interieur

Zwart wit badkamer met koperen details


Last Updated on september 25, 2019 by Redactie

Zwart en wit is een hele populaire kleurencombinatie in interieurs. Misschien is het zelfs de meest gekozen combinatie. Het is ook een hele mooie combinatie, maar tegelijkertijd kan het soms ook een beetje saai of te monochroom zijn. Een extra kleur kan soms dus wonderen verrichten, ook al zijn het kleine details. Dat kan je heel goed zien in deze badkamer, waar de combinatie zwart wit gecombineerd is met mooie koperen details. Geweldig!

Zwart wit badkamer met koperen details

Voordelen en nadelen van de badkamer

Het is de badkamer van een Scandinavisch appartement uit Zweden. In het appartement is er gekozen voor een ruime woonkamer, een ruime slaapkamer en een ruime keuken, maar wel een relatief kleine badkamer. Daar komt ook eens bij dat de badkamer een aantal lastige hoeken bevat, die voor een extra uitdaging zorgen bij de inrichting. Er zijn wel twee hele fijne voordelen. Je hebt hier namelijk te maken met een hoog plafond, én er is een groot raam aanwezig.

Ze hebben een heel mooi ontwerp gemaakt. Een modern ontwerp, met voornamelijk zwarte en witte elementen, en enkele stijlvolle koperen details.

Zwart wit badkamer met koperen details

Zwarte hexagon vloertegels en witte wandtegels

Op de vloer vind je hele leuke matzwarte zeshoekige hexagon tegels. Voor de wanden is er gekozen voor eenvoudige witte vierkante wandtegels. De kozijnen zijn ook zwart, net als de moderne zwarte badkamermeubel met de twee ladekasten boven elkaar, de zwarte deurposten en de zwarte handdoekenrek. Voor de inloopdouche hebben ze bovendien een hele stoere glazen douchewand geplaatst, gekenmerkt met een zwarte stalen frame.

Zwart wit badkamer met koperen details

Koperen douche en kraan

Alles ziet er geweldig mooi uit. Het enige wat zou ontbreken is een beetje kleur. Dit hebben ze opgelost door enkele mooie koperen details toe te voegen. De koperen regendouche set is een mooi voorbeeld, maar koper komt ook terug in de kleine kraan van de wastafel. Het zijn slechts enkele en kleine elementen, maar het doet heel veel met de uitstraling van de badkamer.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam