Meubels

12x Tylko inspiratie


Tylko is een uniek kastensysteem met een responsie design. Met responsie bedoelen we dat de Tylko kasten op basis van de breedte en hoogte van de ruimte groter en kleiner gemaakt geschoven kunnen worden. Op die manier kan je dus een kast creëren die precies in een bepaalde ruimte past. Dit kan een boekenkast zijn, die je helemaal tot aan het plafond wilt laten lopen. Dit kan een TV meubel zijn, die precies tussen de ene muur en de andere muur past. Dit kan een vakkenkast in in de slaapkamer zijn, die je in de grote nis naast de open haard wilt plaatsen. Het kan allemaal. Om je te laten zien wat er allemaal mogelijk is, hebben wij 12 hele leuke en mooie inspiratie voorbeelden gevonden, van mensen die een Tylko kast in huis hebben. Welke vind jij het leukst?

1. Werkplek vakkenkast van Margo

Dit is de werkplek van Margo Hupert. Margo is een illustratrice uit Polen, die veel vanuit huis werkt. Ze heeft een hele fijne werkplek in huis ingericht, waar ze onder andere gekozen heeft voor een Tylko kast. Een hoge vakkenkast met vakken in verschillende formaten, die allemaal gevuld zijn met een mix van mooie boeken, stijlvolle objecten zoals vintage camera’s, vazen, tassen en mooie groene planten.

Tylko werkplek vakkenkast Margo

2. Hoge vakkenkast in woonkamer van Olivia

Olivia Silk is een blogger uit Engeland, die blogt over onderwerpen zoals lifestyle, DIY projecten, reizen en interieur. Zo heeft ze ook geschreven over haar mooie Tylko kast in haar woonkamer. Naast de stijlvolle cognac leren bank heeft ze een hoge Tylko vakkenkast staan, die helemaal tot aan het plafond loopt. Net als Margo is de kast gevuld met een mix van verschillende mooie spullen. Klik hier om meer foto’s van de kast te zien.

Tylko hoge vakkenkast woonkamer Olivia

3. Pronkkast van Niki

De liefhebbers van Scandinavische interieurs zullen Niki Brantmark, het gezicht achter de populaire interieurblog My Scandinavian Home. Ook zij heeft een hele mooie Tylko kast in de woonkamer staan. Ze gebruikt het als een soort pronkkast, waar mooie objecten een plekje hebben gekregen. Een vintage radio, stapels boeken, mooie lampen, etc. Lees er hier meer over.

Tylko pronkkast Niki

4. Platenspeler kast van Paulien

Paulien is oprichter van POLIENNE, een online dagboek over dagelijkse outfits, reisverhalen en moodboards vol inspiratie met een persoonlijk tintje. In haar woonkamer wilde ze een kast, waar ze al haar favoriete spullen in en op kan plaatsen. Mooie boeken, leuke planten, de platenspeler en haar collectie platen. Ze koos voor een lage kast van Tylko die precies over de hele breedte van de muur past. Lees hier over de complete woonkamer update van Paulien.

Tylko platenspeler kast van Paulien

5. Hal kast van Sarah

Ook Sarah van Coco Lapine is een fan van Tylko. Ze heeft niet één Tylko kast in huis, maar twee! De eerste Tylko kast vind je in de hal. Ze heeft een lange en vrij brede hal. Naast de mooie kapstok, heeft ze dus ook plek voor een mooie kast. Het is de vakkenkast van Tylko geworden, die nu de blikvanger vormt in de hal. Klik hier voor meer informatie en foto’s.

Tylko hal kast Sarah

6. Werkplek kast van Sarah

De tweede Tylko kast vind je in de werkplek van Sarah. In de hal had ze gekozen voor een lage kast. Voor haar werkplek is ze voor een hoge kast gegaan. Ze heeft bovendien gekozen voor een stoere zwarte kast! Bekijk deze mooie werkplek kast hier!

Tylko werkplek kast Sarah

7. Boekenkast van Adam

Adam Widmański is een freelance designer en developer, die in een leuk appartement woont in Warschau. Hij heeft een grote Tylko boekenkast in de woonkamer staan. Voorheen werden de boeken verspreid door heel het appartement, zoals op de vensterbank en op tafel. Nu heeft hij één grote verzamelplek waar boeken opgeborgen kunnen worden. Lees er hier meer over.

Tylko boekenkast van Adam

8. Boekenkast van Natalia en Armando

Hieronder zien jullie de Tylko boekenkast van Natalia Swarz en Armando Mesías. Natalia is een creative consultant, terwijl Armando visual artist is. Het creatieve koppel heeft een grote boekencollectie die steeds groter wordt. Daarom zochten ze een grote boekenkast, waar al hun boeken in opgeborgen kunnen worden. Ze kozen voor een super mooie Tylko boekenkast in een stijlvolle terracotta kleur. Klik hier om meer foto’s te bekijken.

Tylko boekenkast van Natalia en Armando

9. Lage kast van Andres en Mica

Het creatieve koppel Andres en Mica zijn erg blij met hun appartement in Barcelona. Met hun nieuwe Tylko kast zijn ze nóg blijer geworden, die hen helpt om hun appartement georganiseerd te houden. Omdat het een lage kast is, kan je er ook op zitten. Lees er hier alles over.

Tylko lage kast van Andres en Mica

10. Slaapkamer kast van Jordan en Russell

Jordan en Russell is het duo achter interieurontwerpbureau 2LG Studio uit Londen. Zij hebben maar liefst twee kasten van Tylko in hun slaapkamer staan. Naast de open haard vind je een hoge vakkenkast van Tylko, terwijl er aan de andere kant een lage Tylko dressoirkast is geplaatst. Beiden zijn uitgevoerd in het mooie Midnight Blue. Bekijk hier meer foto’s.

Tylko kast slaapkamer

Tylko kast slaapkamer

11. TV meubel van Francois

Francois is de oprichter van Aime, een Frans huidverzorgingsmerk. Hieronder zie je zijn prachtige woonkamer, waar een TV meubel is geplaatst van Tylko. Het is een lage kast met verschillende vakken, die dankzij het responsive karakter van Tylko, volledig over de breedte past.

Tylko TV meubel Francois

12. Stoere zwarte TV meubel

Deze foto is gemaakt door Tylko zelf, in een stijlvolle woonkamer met een cognac leren bank, een pastel gekleurd vloerkleed en een stoere Tylko kast die als TV meubel wordt gebruikt. Nice!

Tylko stoere zwarte TV meubel

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam