Interieur ideeën

Zo gebruik je een trolley in huis!


Vandaag willen we het hebben over de trolley in huis. Een trolley is een rek of een tafel, die aan de onderkant voorzien is van wieltjes. Op die manier kan je de trolley gemakkelijk binnen in huis verplaatsen. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten trolleys en het leuke is dat je ze allemaal op verschillende manieren in huis kunt gebruiken. In de keuken en de badkamer is een trolley erg populair, maar ook in de woonkamer, slaapkamer of de kinderkamer zijn trolley’s eigenlijk altijd een goed idee!

Pronkkast

Laten we beginnen met de trolley die je als pronkkast kunt gebruiken in huis. Met een pronkkast bedoelen we een kast, waar spullen in geplaatst worden die gezien mogen worden. Spullen waarmee je wilt pronken. Denk aan mooie boeken en tijdschriften, planten, bloemen, een mooie klok, beeldjes, lijsten, noem maar op. Je kunt het zo gek niet bedenken.

Trolley pronkkast

Trolley pronkkast

Trolley pronkkast

Trolley pronkkast

Trolley pronkkast

Trolley pronkkast

Trolley pronkkast

Servieskast

De servieskast is natuurlijk bedoeld voor servies. Daarom tref je deze vaak in de keuken. Omdat de meeste mensen redelijk wat servies hebben, is het handig om een grotere trolley hiervoor te nemen met meerdere niveau’s.

trolley servieskast

Drankenkast

Je verwacht het misschien niet zo snel, maar de trolley kan je ook heel leuk gebruiken als drankenkast. Sterker nog, de trolley is zelfs erg populair als drankenkast. Meestal wordt het gebruikt voor sterke dranken zoals mooie flessen Whiskey en Cognac. Neem hiervoor stijlvolle trolley’s met bijvoorbeeld frames van staal of messing. Super chique!

trolley drankenkast

trolley drankenkast

trolley drankenkast

trolley drankenkast

Kledingrek

Geloof het of niet, maar een trolley kan je ook super cool gebruiken als keldingrek. Je moet natuurlijk wel een hoge trolley gebruiken, die voorzien is van een kledingroede. Super nice toch?!

trolley kledingrek

Nachtkastje

Heb je een kleine trolley? Dan kan je die ook inzetten als nachtkastje naast het bed. Ideaal voor kleine spullen zoals je leesbril, een plantje, een boek, noem maar op.

trolley nachtkastje

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam