Keuken inspiratie, Landelijk interieur, Vintage interieur

Stoere landelijke keuken van een strandhuis


Vandaag gaan we een kijkje nemen in een super leuke keuken. We gaan een kijkje nemen in de keuken van een strandhuis gelegen in Winchelsea in East Sussex. Op Bigcottage.com wordt het strandhuis ter huur aangeboden, dus als je een keer in stijl aan het strand wilt overnachten, dan zou dit een hele mooie optie zijn. Het strandhuis heeft in totaal drie slaapkamers, een ruime woonkamer, twee badkamers en een hele fijne keuken. Een droomkeuken voor alle liefhebbers van de stoere landelijke interieurstijl!

Stoere landelijke keuken van een strandhuis

Het strandhuis is ingericht met een echte sfeer van een strandhuis. Het is er enorm licht en er is ook gekozen voor een hele sfeervolle lichte basis. Die tref je ook aan in de keuken met een lichte houten vloer, wit geschilderde houten balkenplafond en witte houten planken aan de muren. Een mooie beachlook basis.

Vintage houten keukenkasten

Daarnaast heeft de keuken ook een heel stoer vintage industrieel tintje. Dit is voornamelijk te danken aan de vintage houten keukenkasten. Er is gekozen voor hele stoere sloophout achtige keukenkasten met een versleten vintage look. Deze zijn afgewerkt met een bijpassende houten werkblad en gecombineerd met een RVS fornuis en een lage stalen plaat aan de keuken achterwand.

Stoere landelijke keuken van een strandhuis

Stoere landelijke keuken van een strandhuis

Leuke accessoires

In plaats van wandkasten zijn er brede witte landelijke wandplanken opgehangen aan de keuken achterwand, waar allerlei spullen zoals servies, potten en pannen opgeborgen kunnen worden. Ook de decoratie daaromheen zoals de vintage wandklok, de stoere vintage industriële hanglampen boven het aanrecht passen heel mooi bij de vintage landelijke sfeer.

Stoere landelijke keuken van een strandhuis

Werktafel én eettafel

Er is ook een grote vintage houten werktafel op wielen geplaatst midden in de keuken. Deze tafel biedt meer werkplek voor de kok, maar het wordt ook gebruikt als tafel waar je op de mooie witte krukken aan kunt zitten. Voor de grotere gezelschappen, vind je bij het raam nog een aparte grote eettafel met aan één kant een lange witte bank en aan de andere kant een prachtige babyblauwe brocante landelijke klepbank.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam