Scandinavisch interieur, Slaapkamer inspiratie, Woonkamer inspiratie

Deze woonkamer van een eenkamerappartement is super mooi en praktisch ingericht!


Als je een eenkamerappartement hebt, dan ontkom je er niet om om de woonkamer en slaapkamer te combineren. Je hebt immers maar één kamer. Je kunt dat natuurlijk op heel veel manieren doen. Vandaag willen we een woonkamer slaapkamer combinatie laten zien die super mooi is ingericht.

slaapbank-woonkamer

woonkamer-eenkamerappartement-is-super-mooi-en-praktisch-ingericht

Slaapbank

Het gaat om de woonkamer slaapkamer combinatie van een klein eenkamerappartement met een woonoppervlak van slechts 44m2. Eén van de belangrijkste keuze die ze hier hebben gemaakt is de keuze voor een slaapbank. Met een slaapbank kan je namelijk enorm veel ruimte besparen. Overdag kan je het gebruiken als een bank in de woonkamer, terwijl je het in de avond uit kunt klappen als een bed in de slaapkamer.

woonkamer-eenkamerappartement-is-super-mooi-en-praktisch-ingericht-2

zwevend-tv-meubel-wit

Werkplek in woonkamer

Door de slaapbank is er zelfs ruimte voor de inrichting van een fijne werkplek. Deze is ingericht in de hoek naast de slaapbank. Er is een grote zwarte wandrek bureau combinatie aan de muur gemonteerd, waar je op het stoer industrieel krukje aan kunt werken.

werkplek-kleine-woonkamer

zwarte-wandrek-woonkamer

Ruitjespatroon behang

Niet alleen de praktische inrichting is wat deze woonkamer slaapkamer combinatie zo fijn maakt. Ook de styling ziet er heel netjes uit. De lichte houten vloer is gecombineerd met muren die volledig bekleed zijn met een ruitjespatroon behang. En als muurdecoratie vind je er een mix van mooie fotolijsten en een grote ronde spiegel boven de bank.

klein-perzisch-vloerkleed-woonkamer

Woonkamer styling

Rondom de bank vind je ook heel veel moois. Niet alleen is het erg stijlvol opgemaakt met mooi bedlinnen, rondom de bank vind je ook een leuk salontafeltje met een marmeren blad, een Perzisch vloerkleed, een poef, een bijzettafeltje en een mooie plant in een stoere plantenstandaard.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam