Badkamer inspiratie, Modern interieur

Badkamer die volledig halfsteensverband is betegeld met vierkante witte tegels


Halfsteensverband is één van de meest populaire legpatronen voor tegels in de badkamer. Hoewel dit legpatroon het beste tot zo’n recht komt bij langwerpige rechthoekige tegels, kan het ook erg mooi zijn bij vierkante tegels. Vandaag nemen we een kijkje in een badkamer, die volledig halfsteensverband is betegeld met vierkante witte tegels.

badkamer-volledig-halfsteensverband-is-betegeld-vierkante-witte-tegels

Lichte badkamer

De badkamer is ontworpen door interieurontwerper Elizabeth Roberts voor een familiewoning gelegen in Brooklyn. Het is een vrij ruime, en dankzij een grote raam, ook een vrij lichte badkamer. En om maximaal van het licht te profiteren, koos de interieurontwerper ervoor om de gehele badkamer te betegelen met witte tegels. Zowel de vloer, alle wanden en zelfs het plafond in de ruime douche is volledig betegeld met diezelfde witte vierkante tegels in het halfsteensverband legpatroon.

badkamer-volledig-halfsteensverband-is-betegeld-vierkante-witte-tegels-2

Douche met twee douchekoppen

Er is een eenvoudige maar erg praktische inrichting gemaakt met aan het einde een ruime douche met twee douchekoppen tegen over elkaar. Deze douche is bovendien afgesloten met een grote glazen douchewand tot aan het plafond en een bijbehorende glazen deur. Naast de douche vind je het toilet. En naast het toilet is badkamermeubel geplaatst. Een moderne brede badkamermeubel, bestaande uit meerdere laden en dubbele inbouwwastafels, die aan de bovenkant afgewerkt zijn met een donkergrijze marmeren blad.

dubbele-ronde-badkamerspiegels

Boven de wastafel zijn luxe inbouwkranen, dubbele ronde spiegels en dubbele wandlampen gemonteerd.

Wat ook erg fijn is, is dat over de gehele breedte van deze muur een muurtje is gecreëerd, waar kleine spullen op geplaatst kunnen worden. Denk aan kleine plantjes, lijsten, kaarsen, noem maar op.

Bron: Remodelista.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam