Scandinavisch interieur, Slaapkamer inspiratie

Witte slaapkamer met gouden accenten


Sommigen mensen zijn grote liefhebbers van witte interieurs. Daartegenover heb je ook mensen die het helemaal niets vinden. Teveel wit wordt vaak gezien als steriel en saai. In een ruimte waar bijna alles wit is, zal alles wat niet wit is, meer in het oog springen. Deze slaapkamer is daar een heel mooi voorbeeld van. Een hele mooie witte slaapkamer met gouden accenten.

Witte slaapkamer met gouden accenten

Wit, wit en wit

Dit is één van de twee slaapkamers van een appartement van 91m2. De ene slaapkamer is ingericht als kinderkamer, terwijl dit de master bedroom is. Het interieur kenmerkt zich met een echte typische Scandinavische stijl met heel veel wit en grijs. Dat geldt ook voor de master bedroom. Witte muren, een lichte (bijna witte) vloer, het wit geschilderde houten palfond, witte kozijnen en een mooie grote witte kast inbouwkast. Zelfs het dekbedovertrek en de bedsprei is wit.

Witte slaapkamer met gouden accenten

Witte slaapkamer met gouden accenten

Gouden accenten

En tóch is er een kleur die dé hoofdrol speelt in deze slaapkamer. We hebben het niet over het zwart van de zwarte TV aan de witte muur. Nee, we hebben het over de gouden accenten. De gouden deurknoppen van de grote witte inbouwkast bijvoorbeeld, de mooie gouden barok stoel of de twee gouden lampen aan de bedwand. En boven het bed is een gouden geometrische hanglamp opgehangen. Het zijn eigenlijk allemaal kleine details, maar doordat de rest wit is, springen deze kleine gouden details tóch heel mooi naar voren.

Witte slaapkamer met gouden accenten

Dat geldt overigens ook voor andere kleine kleurrijke details in deze witte slaapkamer. De drie prints aan de muur boven het bed, de groene cactus, de boeken op de vensterbank, noem maar op.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam