Badkamer inspiratie, Modern interieur

Exclusieve badkamer in een luxe turnkey penthouse appartement


Turnkey appartementen zijn op dit moment super hot. Appartementen die volledig van top tot teen zijn verbouwd om vervolgens te koop aan te bieden. Het grote voordeel voor een koper, is dat ze er helemaal niets aan hoeven te doen. Ze kunnen er dus direct in wonen. DSTRCT is een vastgoedontwikkelaar, die turnkey appartement realiseert. Niet zomaar turnkey woningen, maar hele luxe woningen die afgewerkt zijn met de mooiste materialen.

Exclusieve badkamer in een luxe turnkey penthouse appartement

Luxe Turnkey project

Vandaag willen we jullie inspireren met een hele mooie badkamer, die we gevonden hebben in één van de mooie en inspirerende projecten van DSTRCT, het K60 appartement in Amsterdam. Het appartement heeft een woonoppervlak van 74m2 verdeeld over twee woonlagen. Op de benedenverdieping vind je de woonkamer en de open keuken. Middels een open trap heb je toegang tot de bovenverdieping, waar de twee slaapkamers en de badkamer zijn ingericht.

Exclusieve badkamer in een luxe turnkey penthouse appartement

Gietvloer en marmeren vloer

Door het gehele appartement ligt een strakke lichtgrijze gietvloer, gecombineerd met strak gestuukte witte muren. Voor de badkamer is er een andere keuze gemaakt. Daar tref je een prachtige Chevron marmeren vloer aan van the Collective Studio. De grote muur bij de inloopdouche en het bad is bewerkt met stoere betonstuc, terwijl de andere drie muren strak wit zijn.

Exclusieve badkamer in een luxe turnkey penthouse appartement

Klasse en kwaliteit

De badkamer straalt één en al klasse en kwaliteit uit. De smalle geblindeerde glazen douchewand, het moderne hangtoilet, de mooie jaloezieën en verschillende stoere zwarte accenten. Denk aan de zwarte kranen van de douche, het bad en de wastafel, de zwarte douche uit het plafond, de zwarte handdoek rekken, de zwarte accessoires bij het toilet, noem maar op.

Shop de look

Vind je deze badkamer ook helemaal te gek? Hieronder vind je producten. Shop de look!

1. COCOON Custom 50 – Wastafel op maat
2. COCOON PB SET01 Wall mounted basin mixer with spout (Gunmetal Black)
3. COCOON PB SET22 Complete build-in rain shower set (Gunmetal Black)
4. COCOON MONO 62 Wall mounted toilet brush (Gunmetal Black)
5. Jaloezien Topjaloezieën

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam