Badkamer inspiratie, Keuken inspiratie

Witte metrotegels


Hoewel witte metrotegels al super lang bestaan, lijken ze steeds populairder en populairder te worden. Sterker nog, witte metrotegels zijn hotter dan ooit. En het wordt alleen maar hotter! Overal in huis kunnen ze gebruikt worden als wandtegels. De badkamer, de keuken, het toilet en zelfs de hal zie je ze af en toe gebruikt worden. Het zijn eigenlijk hele eenvoudige minimalistische tegels, maar juist door de eenvoud zijn ze zo leuk en kunnen ze zo mooi gecombineerd worden met andere kleuren en materialen.

Witte metrotegels

Witte metrotegels

Deze tegels worden metrotegels genoemd, omdat ze vroeger voornamelijk gebruikt werden aan de wand in metrostations. In de metrostations in Londen en Parijs zie ze nog aan de wand. De metrotegels hebben een vintage retro look die je meteen doen denken aan de metrostations.

Tegenwoordig zijn er echter echter ook genoeg andere witte wandtegels verkrijgbaar die heel erg op de metrotegels lijken. Maar de echte originele metrotegels herken je aan de schuine afwerking aan de randen.

Badkamer

Witte metrotegels zie je het meest terug aan de wand in de badkamer. Omdat het super minimalistische tegels zijn, kunnen ze super goed gecombineerd worden met verschillende soorten vloertegels. Of dat nou ook minimalistische vloertegels of juist wat drukkere en kleurrijke patroontegels zijn. Het staat altijd mooi met de witte metrotegels.

Witte metrotegels badkamer

Witte metrotegels badkamer

Witte metrotegels badkamer

Witte metrotegels badkamer

Witte metrotegels badkamer

Witte metrotegels badkamer

Witte metrotegels badkamer

Keuken

Regelmatig zie je witte metrotegels ook in de keuken terugkomen. Ze worden dan gebruikt om de keukenwand mee te betegelen. Soms tot een bepaalde hoogte, maar soms ook vanaf het aanrechtblad helemaal tot aan het plafond. Omdat het witte minimalistische tegels zijn, is het effect van de volledig betegelde keukenwand super bijzonder.

Bron: kk.no | Lakeloft.fr | Apartmentherapy.com | En.paperblog.com | Pandashouse.com | Ceramictilewarehouse.co.uk | Lizmarieblog.com | Tobyscott.com.au

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam