Woonaccessoires

Vloerkleed op maat


Wist jij dat je een vloerkleed op maat kunt laten maken? Heel veel mensen weten dat namelijk niet. Bij het kopen van een nieuw vloerkleed, zijn er een aantal factoren waar je op moet letten. Allereerst moet je bedenken waar je het vloerkleed wilt plaatsen. Wil je het in de woonkamer plaatsen of onder de eettafel? Dat maakt namelijk heel veel uit. Vervolgens moet erachter komen wat voor soort en stijl vloerkleed je mooi vindt. Houd je van vintage vloerkleden of ga je voor een jute vloerkleed?

En ook het formaat speelt een hele belangrijke rol. Hoe groot moet het vloerkleed zijn? Er worden heel veel standaard formaten aangehouden zoals 80×150 cm, 160×230 cm, 200×290 cm of 300×400 cm. Maar net als met heel veel dingen in huis, zijn de standaard formaten niet altijd ideaal voor de ruimte waar je het vloerkleed wilt plaatsen. Dan zou je een vloerkleed op maat kunnen laten maken. Een op maat gemaakte vloerkleed dat exact de afmetingen heeft die jij wilt. Perfect!

Vloerkleed op maat

Vierkant, rechthoekig of rond vloerkleed op maat

Er zijn verschillende bedrijven die vloerkleden op maat verkopen. Floorpassion.nl heeft een groot assortiment vloerkleden die verkrijgbaar zijn in standaard formaten. Daarnaast bieden ze voor elk vloerkleed de mogelijkhed om deze op maat te laten maken. Hierbij kan je kiezen voor een maximale breedte van 4 meter. De lengte mag zelfs langer zijn dan vier meter. Elk vloerkleed is dus verkrijgbaar in een vierkant of rechthoekig model met de afmetingen naar jouw wensen. Ze hebben zelfs ronde vloerkleden, die je ook volledig op maat kunt laten maken. In plaats van de breedte en de lengte, geef je bij een rond vloerkleed op maat de gewenste diameter op. Ook voor ronde vloerkleden geldt een maximale diameter van 4 meter.

Een vloerkleed op maat laten maken is bovendien heel snel. Het bestellen hoeft nog geen kwartier te kosten. Daarna kan je ervan uitgaan dat het op maat gemaakte vloerkleed binnen 48 uur thuis wordt bezorgd. En dat voor een vloerkleed op maat! Let wel op dat je een vloerkleed op maat niet kunt retourneren, net zoals bij standaard formaten, maar dit is niet meer dan logisch.

vintage vloerkleed op maat

vloerkleed op maat maken

vloerkleed op maat onder ronde tafel

laagpolig vloerkleed op maat

rechthoekig vloerkleed op maat

rond vloerkleed op maat

roze rond vloerkleed op maat

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam