Interieur ideeën, Klassiek interieur, Meubels, Scandinavisch interieur, Woonaccessoires, Woonkamer inspiratie

Styling inspiratie voor een Scandinavische woonkamer


Interieur styling is een belangrijk onderdeel als je bezig bent met het inrichten van je woonkamer. Een woonkamer zonder styling zal altijd kaal en gevoel van dat het niet af is aanvoelen. Je bent dus nog lang niet klaar als je een bank, een salontafel en een tv-meubel heb gekocht. Sterker nog, dan gaat het pas echt beginnen.

 Styling inspiratie voor een Scandinavische woonkamer

De woonkamer inspiratie die we vandaag laten zien is daar een perfect voorbeeld van. De styling heeft plaatsgevonden vanwege de verkoop het het Scandinavisch appartement. Dan kan styling zelfs een doorslaggevende factor zijn voor potentiële kopers.

Ruimtelijke woonkamer

Het gaat om de woonkamer van een dubbele bovenwoning gelegen in de Zweedse hoofdstad Stockholm. Het aantal oppervlak is niet enorm, maar de hoogte van het plafond maakt heel veel goed. Het hoge plafond zorgt dat de woonkamer super ruimtelijk is, vooral in combinatie met de twee grote ramen. Ook de wenteltrap draagt hier een steentje bij aan het ruimtelijk effect.

 Styling inspiratie voor een Scandinavische woonkamer

Scandinavisch interieur

Je hebt hier te maken met een typisch Scandinavisch interieur met een mooie visgraat houten vloer en strakke witte muren. Zowel de visgraat vloer en de sierlijke ornamenten aan het plafond geven de woonkamer zelfs beetje een klassieke uitstraling.

De zithoek is erg smaakvol ingericht. Niet alleen de mooie loungebank van vilt en leer, maar ook de grote zwart witte House doctor vloerkleed, de stoere salontafel, de leren stoel en de Besta kasten zijn stuk voor stuk mooie meubels.

 Styling inspiratie voor een Scandinavische woonkamer

De interieurstyling maakt de Scandinavische woonkamer volledig af. De grote ingelijste fiets poster, de fotolijsten aan de wand boven de bank, het gewei aan de andere muur en de verschillende mooie groene planten… En kijk eens naar de fantastische Ay Illuminate lamp. Dé perfecte lamp voor een Scandinavisch interieur.

 Styling inspiratie voor een Scandinavische woonkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam