Klassiek interieur, Landelijk interieur, Scandinavisch interieur, Slaapkamer inspiratie, Woonaccessoires, Woonkamer inspiratie

AY Illuminate lampen


AY IlluminateKennen jullie de mooie lampen van AY Illuminate al? Ja? Mooi he?! Nee? Nou, wordt het echt tijd om kennis te maken. AY Illuminate is een Nederlands merk, gestart in Amersfoort, die bekend staan om hun super mooie lampen. Hun meest populaire lamp is de grote Z1 hanglamp. De Z1 hanglamp heeft een bamboo frame, omwikkeld met een witte katoenen doek. Het heeft iets weg van Scandinavisch design, maar eigenlijk werken de ontwerpers van AY Illuminate in landen als Azie en Afrika, om geïnspireerd te raken van hun natuurlijke materialen en traditionele handwerk technieken. Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze lampen vinden!

AY Illuminate lampen

AY Illuminate lampen

AY Illuminate hanglampen

De producten van AY Illuminate bestaan voornamelijk uit hanglampen. Prachtige hanglampen met verschillende ontwerpen en modellen. Zoals gezegd zijn de Z1 t/m Z5 hanglampen super populair. Deze worden dan ook vaak gebruikt door stylisten en fotografen voor stylingsopdrachten.

Hiernaast heeft heeft AY Illuminate ook de Bamboo hanglamp collectie, de mooie Umut collectie, de Thin collectie, en nog een aantal individuele hanglampen. Super nice.

AY Illuminate lampen

AY Illuminate lampen

AY Illuminate lampen

AY Illuminate lampen

AY Illuminate staande lampen

Naast de hanglampen, heeft AY Illuminate ook een aantal mooie staande lampen. De Twiggy lampen zijn bijvoorbeeld echte lage lampen. Perfect voor op de vloer of op een dressoir. De Lump en de Thin Wood zijn echte staande lampen voor op de vloer bij de bank.

De Ay Illuminate lampen zijn te koop bij OHMYHOME!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam