Badkamer inspiratie, Modern interieur

Strakke witte badkamer


Deze badkamer is ontworpen door ontwerpstudio Vorm. Een moderne strakke badkamer die vooral ook wit, wit en nog eens wit is. Dankzij een grote raam is het ook nog eens erg licht. Een genot om naar te kijken, zéker voor liefhebbers van strakke lijnen en frisse interieurs. Maar ook voor de liefhebbers van andere stijlen zal deze badkamer een bron van inspiratie zijn. Niet alleen kwa stijl, maar ook als het gaat om oplossingen en gebruikte materialen.

Strakke witte badkamer

Silestone in badkamer

Voor deze badkamer speelt Silestone® by Cosentino de hoofdrol. Een bijzonder materiaal die gebruikt wordt voor bijvoorbeeld keukenwerkbladen, wandbekleding, maar ook voor badkamers en vloeren. Belangrijkste kenmerk is dat Silestone voor meer dan 90% bestaat uit natuurlijk kwarts. Hierdoor is het materiaal super hard en kras- en vlekbestendig. Ook is het voorzien van een bacteriostatische bescherming, waardoor de badkamer erg onderhoudsvriendelijk is.

Strakke witte badkamer

Luxe moderne badkamer

Silestone zie je in het ontwerp van deze badkamer terug in bijvoorbeeld de op maat gemaakte wastafel en de achterwanden. Ook de ombouw van het bad en gedeeltes van de vloer is Silestone toegepast. In combinatie met de moderne voorzieningen zoals moderne inbouwkranen, inbouwspots, hangtoilet en een ruime inloopdouche, is deze badkamer super luxe en modern geworden.

Strakke witte badkamer

Bron: Nederland.cosentinonews.com | Fotografie: Eduardus Lee | Studio 1919 | Ontwerp: VORM I keuken bad & vuur, Heinkenszand

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam