Tuininspiratie

Sauna in de tuin


Ben jij een echte liefhebber van de sauna of spa, en ga je er regelmatig naartoe? Dan is het natuurlijk ideaal om een sauna in huis te hebben. Een sauna in huis is een stuk laagdrempeliger, je hoeft de deur niet meer uit, en het geeft je huis een extra gevoel van luxe en comfort. Bedenk zelf maar hoe tof het is om tijdens een huizenbezichtiging erachter te komen dat die ene mooie woning, waar je al verliefd op was, ook nog eens een sauna heeft. Wil je ook maar al te graag een sauna in huis, maar je hebt er de ruimte niet voor binnen in huis? Wij hebben een ander idee: sauna in de tuin!

Sauna in de tuin

Spa in de tuin

Een sauna in de tuin geeft je woning eigenlijk nóg meer het gevoel van een spa of een luxe resort. Het is bovendien weer een extra reden om goed gebruik te maken van je tuin. In de herfst en winter periode ben je eigenlijk zelden in de tuin te vinden, maar een sauna in de tuin verandert natuurlijk de zaak!

Sauna in de tuin

Sauna in de tuin

Buitensauna

Buitensauna’s die geschikt zijn voor de tuin of dakterras zijn verkrijgbaar in vele soorten, maten en kleuren. Dat geldt voor de binnenkant als de buitenkant van de sauna. Sommigen sauna’s voor de lijken gewoon op een traditioneel tuinhuisje van mooie houten planken, maar je hebt ook hele moderne strakke tuinhuisjes, waarvan de buitenkant bekleed zijn met aluminium platen. Deze platen worden bewerkt met een UV-bestendige lak en coating, waardoor ze bestendig zijn voor wind en regen.

Sauna in de tuin

Sauna in de tuin

Soorten sauna’s

Net als een ‘normale’ sauna, die je in huis kunt plaatsen, moet je goed nadenken over wat voor soort sauna je wilt hebben. Je hebt de populaire Finse sauna’s (de droge sauna), stoomcabines (natte sauna) of infarood sauna. Er zijn zelfs mogelijkheden om een combinatie van deze te nemen. Daarnaast kan je de sauna in de tuin zelfs uitbreiden met een douche, een berging, kleedruimte, loungeruimte, noem maar op. Hierdoor krijgt je tuin nóg meer het luxe en comfortabele spa gevoel!

Sauna in de tuin

Sauna in de tuin

Sauna in de tuin

Sauna in de tuin

Sauna in de tuin

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam