Industrieel interieur, Keuken inspiratie

RVS keuken met houten werkblad


RVS keukens worden steeds populairder. Naast dat roestvrijstaal een stoere professionele uitstraling heeft, is het ook nog eens erg mooi en is het super onderhoudsvriendelijk. Vuil is super makkelijk te verwijderen. Niet voor niets worden in restaurants rvs keukens gebruikt. Maar ook thuis komen de rvs keukens steeds vaker voor. Zelfs IKEA heeft er één in hun assortiment opgenomen. Vandaag willen we jullie inspireren met een prachtige roestvrijstalen keuken uit een mediterraans strandhuis.

RVS keuken met houten werkblad

RVS keuken met houten werkblad

Roestvrijstalen keuken

Het mediterraans strandhuis is volledig herontworpen en ingericht door de interieurontwerpers van Egue Y Seta. Ze hebben ook de keuken volledig gerenoveerd, en hebben gekozen voor professionele rvs keukenkasten. Zelfs het keukenapparatuur zoals de vaatwasser en de grote Amerikaanse koelkast zijn van roestvrijstaal. Om het meer het kille staal enigszins te compenseren, hebben ze de keukenkasten afgewerkt met een houten werkblad.

RVS keuken met houten werkblad

RVS keuken met houten werkblad

Marokkaanse tegels

Het is een grote open keuken, direct grenzend aan de woonkamer, en met een bijbehorende eetkamer. Ondanks dat het een open keuken is, is er tóch een duidelijke grens aanwezig. Een grens in de vorm van een verlaagd plafond, waar de inbouw afzuigkap in verwerkt is, en in de vorm van een verschil in de vloer. De woonkamer en eetkamer hebben een stoere grijze betonvloer, terwijl er in de keuken gekozen is voor Marokkaanse tegels. Ook de keukenwand is met dezelfde tegels betegeld. Deze tegels herinnert je dat het gaat om de keuken van een Mediterraans huis.

In de eetkamer staat een grote houten eettafel, bestaande uit een dikke houten werkblad en stoere zwarte stalen poten. Daaromheen vind je vier mooie witte Eames stoelen. En boven de eettafel is er gekozen voor de designklassiekers Bumling hanglampen.

RVS keuken met houten werkblad

RVS keuken met houten werkblad

RVS keuken met houten werkblad

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam