Kinderkamer inspiratie

Leuke muurstickers voor de kinderkamer


Muurstickers is een eenvoudige en praktische manier om een muur te decoreren in een kinderkamer. Het is super makkelijk om ze op de muur te plakken en met hetzelfde gemak verwijder je de stickers weer van de muur. Hierdoor is drempel ook veel lager dan bijvoorbeeld schilderen of behangen.

Konijn muursticker kinderkamer

Leuke muurstickers

Leuke muurstickers kinderkamer

Leuke stickers kinderkamer

Er zijn tegenwoordig zóveel keuzes voor leuke muurstickers. Er zijn zelfs speciaalzaken die alleen maar leuke muurstickers aanbieden.

Muurstickers met een leuk patroon
Muurstickers met een leuk patroon zijn erg populair voor kinderkamers en babykamers. Patronen met driehoekjes, stipjes, tipitenten, wolkjes, noem maar op. Ze zijn allemaal even leuk!

Patroon met driehoekjes muursticker

Patroon muursticker wolkjes

Stippen muursticker kinderkamer

Tipitent patroon sticker

Dieren muurstickers
Ook dieren muurstickers zijn super leuk! Een leuk konijntje in de hoek, een hert, beer, giraffe, noem maar op. Ze bestaan allemaal. Leuk om te zien, maar wat nog belangrijk is, de kinderen vinden het ook helemaal geweldig.

Dieren muursticker beer

Leuke tekst
Wat misschien zelfs populairder dan patronen of dieren, zijn muurstickers met een leuke tekst. Inspirerende zinnen of eenvoudige leuke woorden. Dream big, Never grow up zijn bijvoorbeeld hele populaire quotes voor de kinderkamer!

Kinderkamer muursticker leuke tekst

Bron: Kideblogi.fi | Frenchbydesign.blogspot.de | Aprilandmaymini.blogspot.nl | Petitandsmall.com | Nordicdesign.ca | Stickaroo.com | Vtwonen.nl

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam