Kantoor

Een hip kantoor van een aannemer


Interieurontwerpers kunnen hun eigen interieur ontwerpen en aannemers kunnen hun eigen interieurs bouwen. Altijd handig als je zelf één van deze beroepen uitoefent of mensen in je relatiekringen hebt die dit doen. Vandaag gaan we binnenkijken in het nieuwe kantoor van Mil Constructions, een aannemer uit Melbourne. Zij hebben voor het ontwerp van hun nieuwe kantoor in de Australische hoofdstad hulp gevraagd aan Doherty Design Studio. Het creatief team van de interieurontwerpstudio heeft een super stoer en stijlvol ontwerp gecreëerd. Het bouwen en realiseren van het ontwerp heeft de aannemer uiteraard helemaal zelf uitgevoerd. Geweldige samenwerking!

Een hip kantoor van een aannemer

Een hip kantoor van een aannemer

vakkenkast-underlayment

robuuste-tafel-stalen-poten

stoere-robuuste-vergadertafel

underlayment-zwart

oranje-schuifdeur

osb-muur-kantoor

underlayment-trap

vakkenkast-underlayment-kantoor

Stoere materialen

De aannemer die wij in Nederland gewend zijn, hebben meestal een saai en zakelijk kantoor. Maar Mil Constructions hebben daar dus duidelijk andere ideeën over. De interieurontwerpers van Doherty Design Studio hebben in opdracht weliswaar veel bouwmaterialen gebruikt zoals underlayment, osb en staal, maar dit hebben ze op een stijlvolle manier gecombineerd met super leuke ideeën. Zo zijn de underlayment muren in het kantoor gecombineerd met vloerbekleding met leuke geometrische vlakken, hebben ze in het kantoor een super stoere maatwerk kast ontworpen waar open vakken met dichte kasten zijn gecombineerd, en hebben ze gekozen voor een robuuste houten tafel met dikke stalen poten als vergadertafel.

Over mooie meubels gesproken. Bij de vergadertafel hebben ze gekozen voor super stijlvolle krukken in plaats van normale stoelen. En ook in de lounge vind je hele mooie meubels zoals de vintage bruine leren fauteuil en de witte designsalontafel.

Dit lijkt wel het kantoor van het ontwerpstudio zelf! Loving it!

Bron: Dohertydesignstudio.com.au

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam