Woonaccessoires

Waarom kiezen voor LED lampen?


LED verlichting wordt steeds populairder omdat de mogelijkheden qua verlichtingsbronnen, kleuren en vormen steeds breder worden. Led verlichting heeft natuurlijk ook veel voordelen die er ook voor zorgen dat men steeds vaker voor deze type lichtbron kiest.

Waarom led-lampen?

De belangrijkste voordelen

– Het meest bekende voordeel van een LED lamp is natuurlijk zijn energiezuinigheid want het bespaart namelijk zo’n 80 tot 90% energie.
– Niet alleen bespaart zo’n mooie lamp veel energie, een LED lamp gaat ook veel langer mee. Zo ligt de gemiddelde levensduur van een LED lamp op ongeveer 35.000 uur.
– De meeste lampen zijn tegenwoordig óók verkrijgbaar in mooie en warme kleuren zoals warm-wit.
– Een LED lamp is veel minder brandgevaarlijk dan bijvoorbeeld een gloeilamp. Dit komt doordat de lamp niet zo heet wordt en voldoende luchtkoeling hebben.
– Ben je op zoek naar een RGB led lamp? Of een lamp voor in een speciaal armatuur? Een mooie bijkomstigheid is dat een LED lamp in bijna elke gewenste vorm of maat verkrijgbaar is.
– In een spaarlamp die we nog steeds veel gebruiken, zit kwik. Dit is een giftige stof waardoor je dus een kapotte spaarlamp niet zomaar mag weggooien. Deze stof zit gelukkig niet verwerkt in een LED lamp.
– Het zijn stevige lampen die tegen een stootje kunnen.
– Tenslotte zullen LED lampen ook niet knipperen en zal het licht veel prettiger ervaren worden voor je ogen.

Waarom led-lampen?

Natuurlijk hebben deze soort lampen ook nadelen maar die wegen niet op tegen de voordelen die we zojuist benoemd hebben. We weten natuurlijk dat ze iets duurder in aanschaf zijn maar hierdoor gaan ze wel velen malen langer mee. Af en toe wordt en beweerd dat deze lampen ook niet goed te dimmen zijn, maar ook dat is niet helemaal waar. Bij elke LED lamp wordt aangegeven of de lamp te dimmen is of niet.

Waarom led-lampen?

Waarom led-lampen?

Waarom led-lampen?

Waarom led-lampen?

Waarom led-lampen?

Led lampen bestellen kan bijvoorbeeld bij Lampdirect.nl.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam