Kinderkamer inspiratie

Deze kinderkamer is ingericht met nautische thema!


Het inrichten van een kinderkamer kan een hele uitdaging zijn. Waar moet je beginnen? Welke kleuren vind je mooi? Welke meubels? Noem maar op. Je kunt het gemakkelijker maken door de kinderkamer in te richten met een thema. Door een thema te kiezen, kan je namelijk veel gerichter te werk gaan. Vandaag willen we jullie inspireren met een kinderkamer die ingericht is met een nautische thema.

Nautische kinderkamer thema

Het is de kinderkamer van de 2,5 jarige Brooks, die ingericht is door mama Amanda. Amanda is moeder van Brooks en Reese. Daarnaast is ze een een super leuke lifestyle blogger van Fashionablehostess.com, waar ze vooral ook heel veel blogt over kinderkamers en kinderfeestjes. In samenwerking met RH Babt & Child, heeft ze een hele leuke nautische kinderkamer ingericht voor haar zoontje.

Nautische kinderkamer thema

Nautische kinderkamer thema

Brooks is zijn babykamer ontgroeid, vandaar dat Amanda heeft besloten om het opnieuw in te richten. Omdat het de bedoeling is om een kamer in te richten wat meerdere jaren mee gaat, koos ze voor een neutrale basis. Lichtgrijze muren zijn gecombineerd met lichte zandkleurige vloerbedekking.

Strandhuis kinderbed

Een grote eyecatcher van in deze kinderkamer wordt gevormd door het bed. Er is gekozen voor een super leuk bed, in de vorm van een wit strandhuisje. Naast dat het er super leuk uitziet, is Brooks er ook helemaal dol op. In de oude babykamer van Brook, merkte Amanda dat er niet genoeg plek was voor de grote boekencollectie. Daarom heeft ze nu gekozen voor twee grote open boekenkasten, die links en rechts van het bed zijn geplaatst. De boekenkasten zijn whitewash geschilderd, waardoor ze perfect passen bij net nautische thema van de kinderkamer.

Nautische kinderkamer thema

Nautische kinderkamer thema

Wat ook erg leuk is in deze kinderkamer, is het kleine ronde grijze tafeltje met de twee mini versies van de stoere Tolix stoel. Aan de muur is een groot bord gemonteerd, waar verschillende vormen van decoratie aan gehangen kan worden.

Ondanks dat er al vloerbekleding ligt, hebben ze tóch een extra groot vloerkleed geplaatst, die de kale oppervlakte van de kinderkamer doorbreekt. Een slimme keuze!

Nautische styling

Naast alle grote meubelen, vind je hier natuurlijk ook kleinere decoratie accessoires, die allemaal binnen het nautische thema passen. De houten muurdecoratie bijvoorbeeld waar verschillende nautische prints op afdrukt zijn of de stoere ronde spiegel met het dikke touw. Ook de verschillende stoere zeemanslampen zijn helemaal leuk.

Nautische kinderkamer thema

Nautische kinderkamer thema

Nautische kinderkamer thema

Nautische kinderkamer thema

Nautische kinderkamer thema

Nautische kinderkamer thema

Nautische kinderkamer thema

Bron: Projectnursery.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam