Kantoor

Mollie en Andrew hebben hun werkplek onder de trap ingericht


In het artikel over trapkast ideeën, hadden we al een heel mooi voorbeeld laten zien van dat je ook een werkplek kunt inrichten onder de trap. Een geweldig idee natuurlijk. Vandaag willen we nog zo’n mooi voorbeeld laten zien van een werkplek, die onder de trap is ingericht. We gaan een kijkje nemen in het thuiskantoortje van Mollie en Andrew!

Mollie en Andrew hebben hun werkplek onder de trap ingericht

Praktische oplossingen

Mollie is opgegroeid in New York en is inkoper voor de kleding webshop Madewell, terwijl Andrew een timmerman en meubelmaker is. Ze wonen nu samen in een leuk appartement in Brooklyn, die ontworpen is door architecten ontwerper Oliver Freundlich. Naast een estetisch stijlvol interieurontwerp, heeft de ontwerper ook gezorgd voor een aantal hele praktische oplossingen. De werkplek onder de trap is daar een heel mooi voorbeeld van.

Mollie en Andrew hebben hun werkplek onder de trap ingericht

Maatwerk bureau en kast

De trap bevindt zich in de hal. Een ruime hal met een mooie grote trap, bestaande uit een witte stalen leuning en houten traptreden. In eerste instantie gebruikten Mollie en Andrew de ruimte onder de trap als fietsenstalling. Nu hebben ze er dus een werkplek ingericht. Met hetzelfde hout als de traptreden is een bureau op maat gemaakt. Hierdoor wordt de gehele ruimte onder de trap optimaal benut. Het bureau hebben ze verlengd met een prachtige kast met meerdere kleine ladekasten. Een geweldig idee, die door de interieurontwerper is bedacht.

Mollie en Andrew hebben hun werkplek onder de trap ingericht

Het bureau bevindt zich onder het hoge gedeelte onder de trap, zodat daar ook een grote iMac geplaatst kan worden. Als bureaustoel hebben ze gekozen voor een klassieke fiberglass Eames stoel. Dat is natuurlijk altijd een goed idee!

Bron: Remodelista.com | Fotografie: Matthew Williams

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam