Landelijk interieur, Tuininspiratie

Grote tuin met veranda terras


Dit is de geweldige tuin van Malin Persson. Malin is een voormalige Zweedse topmodel, die samen met haar man en drie kinderen in hun droomhuis wonen gelegen in Malmo. Tijdens hun eerste bezichtiging, waren ze op slag verliefd geworden op het huis. Zelfs met de gedachte dat er flink verbouwd moest worden, terwijl ze eigenlijk zochten naar een kant en klaar huis. Deze grote tuin heeft uiteraard ook een grote rol in gespeeld!

Grote tuin met veranda terras

Het is een vrijstaand huis. En bij een vrijstaand huis hoort natuurlijk een grote tuin. Een heerlijke ruimte in de buitenlucht waar de kinderen lekker kunnen spelen. Aan het huis zit een soort van veranda, waar je toegang tot hebt via de prachtige openslaande deuren vanuit de keuken.

Grote tuin met veranda terras

Hier is een groot terras ingericht met een grote stoere houten eettafel. Aan de ene kant van de eettafel vind je een houten paletten bank, afgewerkt met zachte kussens. Aan de andere kant is van hetzelfde hout als de tafel een andere bank gemaakt, met twee dikke boomstammen als poten.

Grote tuin met veranda terras

Via een trap kom je terecht in de rest van de tuin. Dit gehele gedeelte is volledig voorzien van een mooie grasmat. Mede door de grote bomen eromheen, proef je hier een prettige landelijke sfeer.

Bron: Thewayweplay.se

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam