Tuininspiratie

10x Klein balkon


Hoe klein een balkon soms ook is, het blijft een buitenruimte waar je goed gebruik van kunt maken. Sommige appartementen hebben helemaal geen balkon en dus helemaal geen buitenruimte. Het zou wel fijn zijn als het een goede ligging heeft, waardoor je ook een beetje van de zon kunt genieten.

Vandaag willen we jullie inspireren met leuke ideeën en inspiratie foto’s voor het inrichten van een klein balkon!

Klein balkon

Klein balkon

Onderschat nooit een klein balkon. Met een beetje creativiteit kan je heel ver komen. En voor je het weet, heb je een hele fijne buitenruimte waar je lekker kunt chillen als het lekker weer is. Een tijdschrift of boek lezen, zonnebaden, middag dutje doen… Heerlijk!

De vloer
De vloer is erg belangrijk. Als deze verzorgd is, dan krijt je balkon direct een uitnodigende uitstraling. Houten vlonders zijn altijd een goed idee. Vind je het lastig om deze zelf te leggen? IKEA heeft hele praktische houten tegels die je eenvoudig aan elkaar kunt klikken.

Klein balkon

Bank op balkon
Als de vloer goed is, dan ga je aan de slag om het balkon leuk aan te kleden. Belangrijkste zijn de zitmogelijkheden. Stoelen kunnen altijd, maar ideaal is natuurlijk een comfortabele bank. Een loungebank die je direct kunt kopen of een DIY bank, die je zelf kunt maken. Met steigerhout bijvoorbeeld of houten pallets. Op die manier kan je zelfs een op maat gemaakte bank maken, die perfect op je kleine balkon past.

Klein balkon

Klein balkon

Leuke accessoires
Accessoires die erg geschikt zijn voor je balkon inrichting zijn bijvoorbeeld leuke lantaarns, slingerverlichting, leuke planten in leuke potten, sierkussens voor op de bank, een vloerkleed, houten kratten, noem maar op. Bekijk de foto’s en laat je inspireren!

Klein balkon

Klein balkon

Klein balkon

Klein balkon

Klein balkon

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam