Interieur ideeën

10x Tijdschriften opbergen inspiratie!


Tijdschriften zijn leuk! Als je van lezen houdt, als je van mooie foto’s en plaatjes houdt, en als je van lezen houdt, maar geen zin hebt om een dik boek te lezen. Sommigen kopen zo nu en dan een tijdschrift. Er zijn ook mensen die geabonneerd zijn op een tijdschrift of zelfs van meerdere tijdschriften. De kans is dan ook groot dat deze mensen een hele grote tijdschriftencollectie in huis hebben. Het is natuurlijk zonde om ze weg te gooien. Geef ze daarom op een leuke manier een leuk plekje in huis. Hoe je dat kunt doen? Dat laten we vandaag zien met een aantal hele leuke en mooie inspiratie voorbeelden!

Tijdschriftenrek

De meest voor de hand liggende manier om tijdschriften op te bergen is natuurlijk met een tijdschriftenrek. Tijdschriftenrekken heb je natuurlijk in heel veel verschillende soorten, maten en kleuren. Hieronder hebben we drie verschillende soorten als voorbeeld gevonden. Alle drie anders, maar alle drie even leuk en stijlvol.

tijdschriften opbergen inspiratie rek-3

Deze tijdschriftenrek monteer je aan de muur. Het doet een beetje denken aan een kiosk. Ook leuk!

tijdschriften opbergen inspiratie rek-3

Deze tijdschriften rek plaats je op de vloer, schuin tegen de muur. De tijdschriften plaats je eigenlijk op dezelfde manier als de rek zelf. Naast tijdschriften kan je er ook ander spullen op plaatsen zoals mooie boeken, kaarten of lijsten.

tijdschriften opbergen inspiratie rek-3

Deze stijlvolle houten tijdschriftenrekken kom je laatste tijd erg vaak tegen. Hier hebben ze er drie boven elkaar gemonteerd, maar je zou ook gewoon één of twee kunnen gebruiken. Heel stijlvol!

Creatieve ideeën

tijdschriften opbergen inspiratie handdoekenrek

Je kunt ook dingen gebruiken die eigenlijk voor andere doeleinden bedoeld zijn. Handdoekenrekken bijvoorbeeld kan je ook gebruiken om tijdschriften op te bergen!

tijdschriftenrek steigerbuizen

Je kunt ook stoere steigerbuizen gebruiken als tijdschriftenrek aan de muur. Leuk als je van stoer en industrieel houdt!

tijdschriften opbergen inspiratie op vloer

Dit is veruit dé makkelijkste en budgetvriendelijke oplossing: stapels tijdschriften op de vloer. Hoe meer tijdschriften je hebt, hoe leuker het wordt!

tijdschriften opbergen inspiratie kledinghangers

Maak van je kledinghangers tijdschrifthangers aan de muur!

tijdschriten opbergen inspiratie mand

Tijdschriften opbergen in de mand bestaat al heel lang, maar het blijft een leuke en mooie oplossing.

tijdschriften opbergen inspiratie leren-straps

Houd je van mooie bruine leren deurgrepen? Goed nieuws, want je kunt de leren straps ook gebruiken aan de muur voor tijdschriften!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam