Interieur ideeën

10x Minimalistische kerstboom


Het is weer tijd om de kerstboom in huis te halen! Ieder jaar rond deze periode, net na Sinterklaas, gaan mensen nadenken over wat ze dit jaar weer gaan doen aan kerstdecoratie in huis. Er zijn zóveel leuke ideeën als het gaat om kerstdecoratie. Sommigen willen niet elk jaar hetzelfde en wisselen het daarom af. Maar er is één ding die uiteraard niet mag ontbreken, en dat is natuurlijk de kerstboom! Vroeger gingen mensen helemaal los als het gaat om het versieren en optuigen van de kerstboom. Hoe meer decoratie en hoe meer kleur, hoe beter en mooier men de kerstboom vond. Nu is dat juist het tegenovergestelde. De minimalistische kerstboom is de trend van nu. Daarom willen we jullie dit jaar inspireren met tien mooie inspiratie voorbeelden van de minimalistische kerstboom!

Minimalistische kerstboom

Less is more

Met de minimalistische kerstboom, bedoelen we natuurlijk de kerstdecoratie. Het is niet nodig om de kerstboom helemaal vol te hangen met ballen, slingers, sterren en een piek, en vervolgens ook nog eens vol te sprayen met sneeuwspray. Steeds meer mensen gaan voor minimalistische kerstboom decoratie. Less is more!

Minimalistische kerstboom

Minimalistische kerstboom

Met wat en met hoeveel decoratie je de kerstboom optuigt, mag je natuurlijk helemaal zelf bepalen. Sommigen laten het zelfs helemaal kaal. Op een standaard, met wat cadeautjes onder de boom, verder niets. Het klinkt misschien een beetje raar, en misschien zelfs saai, maar je zult versteld staan hoe leuk dit kan zijn.

Niet teveel kleuren

Als het gaat om kerstboomversiering, dan zijn glitterslingers en kleurrijke kerstballen waarschijnlijk het eerste waar je aan denkt. Vroeger wel ja, maar tegenwoordig zijn er heel veel alternatieven. Houten kralen, slingers met vlaggetjes, noem maar op. Het belangrijkste om een mooie minimalistische kerstboom te creeeren, is dat je het neutraal haalt. Dus niet teveel kleuren, in ieder geval niet teveel verschillende kleuren. Keep it simple!

Minimalistische kerstboom

Minimalistische kerstboom

Minimalistische kerstboom

Minimalistische kerstboom

Minimalistische kerstboom

Minimalistische kerstboom

Minimalistische kerstboom

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam