Uncategorized

De woontrends van herfst 2017


Trends uit de mode worden vaak doorgetrokken in onze interieurs. Zo zien we veel mosterd geel voorbij komen in de mode waardoor het ook terug komt in de woontrends van deze herfst. Mosterd geel, natuurlijke materialen, neutrale tinten en planten. De kleuren groen en blauw mogen gezien worden, maar ook de natuurlijke interieur stijl komt helemaal terug.

Warme kleuren in een interieur

De warme kleuren waren in de zomer natuurlijk al heel fijn maar we trekken ze ook door naar onze interieurs in de herfst. Mosterd geel wordt gebruikt als accent kleur of juist als eyecatcher. Een gele fauteuil, een vloerkleed met gele tinten of een zelfs een bank in het geel. De warme kleur geel geeft een retro gevoel met een moderne vibe. Een aantal jaren geleden zagen we deze kleur al voorbij komen maar nu ga je mosterd geel écht zien!

Deze meubels zijn verkrijgbaar bij Goossenswonen.nl.

Natuurlijke materialen

Het materiaal hout is nog altijd reuze populair voor in het interieur. We zien hout terug in een robuuste variant maar ook in een strak afgewerkte variant. Daarnaast vul je het natuurlijk interieur aan met rotan, riet, zeegras, wol, jute of zelfs manden van palmbladeren.

Het vervolg van Denim Drift

De bijzondere kleur, Denim Drift, is de kleur van het jaar 2017. Hier komt natuurlijk een vervolg op door vele blauwtinten, koele en/of materialen in combinatie met dat natuurlijke in het interieur te verwerken. Denk bijvoorbeeld eens aan een krukje van rotan gecombineerd met blauwtinten, glas en zachte stoffen. Een stukje natuurlijkheid in huis dankzij de kleuren en materialen.

Heart Wood

Mocht je deze kleur niets vinden, de Flexa kleur van het nieuwe jaar 2018 is ook al bekend, Heart Wood! Een super mooie zachte grijsroze kleurtint, met een kalmerende en serene uitstraling. Het is ook een veelzijdige kleur die je op heel verschillende leuke manieren terug kunt laten komen in jouw interieur. Op de muur, in de vorm van een mooie Heart Wood grijsroze bank, of in kleinere accessoires zoals kussens, het dekbedovertrek, kaarsen, noem maar op.

Kortom, deze herfst kan je alle kanten op met warme en koele tinten, zachte of juist harde materialen en veel natuurlijke elementen. Richt jouw interieur in met deze laatste woontrends en inspiraties.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam