Badkamer inspiratie

Witte badkamer met zwarte details


Deze mooie badkamer heb ik gevonden op Estmagazine.com.au. Het is een badkamer van een prachtige woning gelegen in Australië, die door een Amerikaans stel wordt bewoond. De interieurontwerpers van Amee Allsop hebben de woning van top tot teen gerenoveerd. Naast toevoeging van nieuwe ramen, deuren en grote dakramen voor het creeeren van meer licht in huis, hebben ze ook een heerlijke sfeer gecreëerd in het interieur. Hieronder zie je dus het resultaat van de nieuwe badkamer.

Witte badkamer met zwarte details

Witte mozaïek tegeltjes

Dit is eigenlijk de tweede badkamer in het huis. De andere badkamer is direct gelegen aan de master bedroom. Vandaar de beperkte ruimte in deze relatief kleine badkamer. Door de spierwitte basis met de witte mozaïek tegeltjes op de vloer en wanden, het witte plafond en het witte sanitair, lijkt het bovendien helemaal niet klein. Vooral ook omdat het zonlicht wordt weerkaatst.

Maar niet alles is wit in deze badkamer. Naast al het wit, vind je hier ook zwarte tinten, die terugkomen in de douchekop uit het plafond, de kranen, de sifon onder de wastafel en het waterputje in de inloopdouche. Super stijlvol gedaan.

Naast een modern hangtoilet en een mooie rechthoekige designwastafel, is hier ook een grote inloopdouche ingericht, waar je gemakkelijk in en uit kan stappen.

Witte badkamer met zwarte details

Bron: Estmagazine.com.au | Fotografie: Glen Allsop

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam