Modern interieur, Slaapkamer inspiratie

Warme moderne master bedroom van hoekappartement


Hout is een materiaalsoort die er niet alleen erg mooi uitziet, het geeft je interieur ook een natuurlijke warme sfeer. Een belangrijke reden waarom hout super populair is. Vandaag gaan we een slaapkamer laten zien, waarin hout een hele belangrijke rol speelt. De slaapkamer is ontworpen door Line Design Studio, die in de Russische stad Kaliningrad een moderne maisonnette heeft ingericht. Naast verschillende ruimtes, die ingericht zijn met een kindvriendelijk karakter, hebben de ontwerpers ook deze mooie master bedroom ingericht. Een master bedroom zoals die hoort te zijn.

Warme moderne master bedroom van hoekappartement

Het is een hoekappartement, en deze slaapkamer bevindt zich precies in de hoek met grote raampartijen aan twee muren. Het is dus een slaapkamer met veel natuurlijk zonlicht.

Houten wandbekleding en maatwerk bed en nachtkastjes

De ontwerpers kozen voor een neutrale warme basis, bestaande uit een lichte houten vloer en strak afgewerkte witte wanden. Er is één muur, de grote muur waar het bed tegenaan is geplaatst, is volledig bekleed met houten wandbekleding. Verticale houten planken, die er niet alleen erg mooi uitzien, maar de slaapkamer ook een exclusieve en warme uitstraling geven. Vooral in combinatie met de moderne wandlampen aan de muur en de ingebouwde contactdozen aan twee zijden. Daarbij zijn bovendien een op maat gemaakt bed en bijbehorende nachtkastjes ontworpen. De witte nachtkastjes hebben dezelfde hoogte gekregen als het witte bedframe, en de bovenkant van de kastjes zijn afgewerkt met bijpassende warme houten planken. De grijze bedsprei, de kussens en de grijze vloerkleden naast het bed passen ook mooi bij de moderne exclusieve stijl.

Warme moderne master bedroom van hoekappartement

Warme moderne master bedroom van hoekappartement

Make-up tafel en inbouwkast

In de ene hoek is een make-up tafel geplaatst met grote moderne witte ladekasten. Daar vind je ook groene elementen in de vorm van een grote groene plant, een botanisch kunstwerk op de kast, en een klein plantje op het nachtkastje. In de andere hoek is een comfortabele fauteuil geplaatst met een bijzettafeltje. In die hoek tref je ook de inbouwkast aan. Een moderne strakke inbouwkast met greeploze deuren. Eén van die kasten bestaat uit open vakken, die als boekenkast wordt gebruikt.

Warme moderne master bedroom van hoekappartement

Alles is super strak afgewerkt in deze slaapkamer. Van de houten wandbekleding tot de inbouwspotjes en de maatwerk meubels. Zelfs de donkere overgordijnen zijn perfect verwerkt achter speciaal gecreëerde randen.

Bron: Ldinterior.com | Fotografie: Sergey Melnikov

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam