Huis inrichting

Voeg een eyecatcher toe aan het interieur in huis 


Wanneer je start met het inrichten van een huis, zijn er verschillende zaken om rekening mee te houden. Welke kleuren combineer je met elkaar? Kies je voor een accentkleur op de wand, of houd je het bij een neutrale tint? Op welke manier geef je het interieur in de verschillende ruimtes karakter? Enzovoorts. Een van de mogelijkheden die je hebt bij het inrichten van ruimtes is het toevoegen van een eyecatcher. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een grote relaxzetel. Niet alleen trekt dit de aandacht weg bij de minder mooie, of rommelige hoekjes in de ruimte. Ook vergroot de relaxzetel het comfort in huis! Maak jij er al gebruik van? 

eyecatcher toevoegen interieur

Kleed een bank of relaxzetel verder aan 
Het gebruik van een relaxzetel of comfortabele bank als eyecatcher is een goede eerste stap bij het inrichten van een woonkamer. Kleed dergelijke meubelstukken verder aan, door hier bijvoorbeeld een plaid overheen te slaan of een aantal kussens op te leggen. Een plaid maakt een grote bank minder saai, daarbij biedt het je de gewenste warmte wanneer het buiten kouder wordt. De kussentjes bieden ondersteuning aan je rug en nek, wanneer je languit op de bank van een mooie film of serie geniet. 

Kost het je steeds meer moeite om op te staan vanaf de bank of vanuit je relaxzetel? In dat geval kan de keuze voor sta op stoelen een interessante zijn. Deze stoelen helpen je snel en gemakkelijk op te staan en bieden tegelijkertijd hetzelfde comfort als een relaxzetel doet. 

mooie sta op stoel

Relaxzetel steeds vaker in de slaapkamer gebruikt 
Niet alleen de woonkamer leent zich goed voor het gebruik van een eyecatcher als een relaxzetel. Je kunt een dergelijk meubelstuk ook terug laten komen in het interieur binnen de slaapkamer. Waar men voorheen vaak uitging van het idee dat een slaapkamer zo leeg mogelijk moest zijn, verandert die gedachte tegenwoordig steeds meer. In de slaapkamer mogen best een aantal grote meubelstukken gebruikt worden. Het biedt je een plek om je even terug te trekken na een lange, drukke dag op het werk. Daarbij wordt een relaxzetel hier vaak gebruikt om kleren overheen te slaan, die je een volgende dag nog een keer wilt dragen. Heb jij momenteel al een relaxzetel in de slaapkamer staan? 

Tip: een relaxzetel kun je combineren met een fraaie staande lamp. Zo heb je voldoende licht, wanneer je hier een boek of tijdschrift wilt lezen.

relaxzetel slaapkamer

Bekijk ook:
Kleine woonkamer inrichten
55x Woonkamer ideeën
Woonkamer inrichten met extra zitplek

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam