Industrieel interieur, Tuininspiratie, Vintage interieur

Vintage industriële tuin


Vandaag is het weer tijd voor nieuwe tuin inspiratie! De tuin die ik ga laten zien, heb ik gevonden in de portfolio van OSR Interiors & Building Design, die in Adelaide uit Australië, een knus gezinshuis heeft ontworpen. De badkamer ziet er super leuk uit, net als de gezellig ingerichte woonkamer met open keuken, waar de tuin aan grenst.

Vintage industriële tuin

Vintage industriële tuin

Openslaande deuren en houten vlonders

Naast grote raampartijen is de woonkamer ook voorzien van mooie openslaande deuren naar de vintage industriële tuin. Het eerste gedeelte, wat ongeveer de helft van de tuin is, is ingericht als een heerlijk terras. Dit gedeelte heeft bovendien een afdak, waardoor je altijd droog zit. Ze hebben gekozen om het gehele terras te bedekken met mooie houten vlonders, waardoor binnen en buiten meer met elkaar wordt geïntegreerd.

Terras lounge en grote tuintafel

Op het terras vind je een een lounge, bestaande uit vier comfortabele vintage fauteuils met in het midden een stoere industriële salontafel van steigerhout. Links in de tuin staat een grote houten tuintafel, met aan één kant een bijbehorende houten bank en aan de andere kant stoere witte industriële krukken.

Als verlichting hebben ze twee witte industriële lampen uitgekozen die aan het afdak hangen. Een uitstekende keuze!

Vintage industriële tuin

Vintage industriële tuin

Fotografie: James Knowler

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam