Interieur ideeën

Underlayment prikbord


Underlament in het interieur is al een tijdje een echte trend. In de post 10x Interieurs met underlayment hebben we mooie inspiratie voorbeelden laten zien. Stoere tafels van underlayment, vloeren van underlayment en er zijn zelfs complete interieurs die alleen maar uit underlayment planken bestaan. Vandaag willen we nog een leuk idee laten zien van wat je met een simpele underlayment plank kunt maken, namelijk een underlayment prikbord!

Underlayment prikbord

Underlayment prikbord

DIY prikbord

Prikborden zijn altijd handig. Op kantoor bij je werkplek, in de keuken voor todo-lijstjes, in de woonkamer of slaapkamer om inspirerende foto’s en plaatjes aan te prikken, noem maar op. Er zijn natuurlijk heel veel verschillende leuke ideeën om een leuk prikbord te maken. Maar wij vinden een underlayment prikbord wel erg stoer. Het is bovendien super eenvoudig om er één zelf te maken. Bij de meest simpele variant heb je alleen een underlayment plank nodig en tape.

De underlayment plank kan je bij de bouwmarkt volledig kosteloos op maat laten zagen. En tape is ook overal verkrijgbaar.

Je kunt de plank op de vloer tegen de muur aanzetten. Maar je kunt het ook aan de muur hangen. Dan heb je natuurlijk wel schroefjes en een boor nodig.

Underlayment prikbord

Underlayment prikbord

Het leuke is dat je helemaal zelf kunt bepalen hoe leuk en creatief je het prikbord aankleed. Sommigen gebruiken clipboards, anderen hangen er een stoere lamp overheen, je kunt er fotolijstjes aan hangen… Je kunt het zo gek niet bedenken.

Underlayment prikbord

Underlayment prikbord

Underlayment prikbord

Underlayment prikbord

Bron: Deasogmia.blogspot.co.nz | Ikeafamilylive.com | Dintelo.es | Interiorjunkie.com | Cocolapinedesign.com | Ollieandsebshaus.co.uk | Lapetitemag.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam