Interieur ideeën

Thermostaat ideeën!


Een thermostaat mag niet ontbreken in huis. Daarmee kan je namelijk de warmte binnen beheren. Maar veel mensen vinden een thermostaat eigenlijk maar een lelijk ding. Je vindt het meestal aan een muur, op een plek waar het heel goed zichtbaar is. En daar is niet iedereen blij mee. Vandaag willen we laten zien wat je daaraan kunt doen, met de leukste thermostaat ideeën!

thermostaat ideeën

Mooie thermostaat

Heb je een oude lelijke thermostaat? Dan is het misschien tijd om je oude thermostaat te vervangen met een nieuwe thermostaat. Een nieuwe moderne thermostaat ziet er niet vaak een stuk mooier uit, maar je kunt ook gelijk overstappen op een slimme thermostaat. Met een slimme thermostaat kan je namelijk het energieverbruik af laten stemmen op je leefgedrag. Dit biedt niet alleen heel veel leefcomfort, maar kan je ook heel vele energie besparen. Moderne thermostaten kan op heel veel plekken. Kamerthermostaat online bestellen kan bijvoorbeeld via Cvkoopjes.nl.

Mooie slimme thermostaat

Mooie slimme thermostaat

Thermostaat verbergen

Vind je jouw thermostaat heel lelijk, maar vind je het niet echt nodig om een nieuwe thermostaat aan te schaffen? Dan zou je het de thermostaat ook kunnen verbergen. Dat kan je op verschillende manieren doen. Hieronder kan je zien hoe je dat heel eenvoudig kunt doen, door er een grote lijst voor te hangen. Dit kan een schilderij zijn, een mooie ingelijste foto, print of poster.

Mooie slimme thermostaat

Mooie slimme thermostaat

Muurcollage

Een ander leuk idee, is om een grote muurcollage rondom de thermostaat te creëren. Creëer een collage rondom de thermostaat met bijvoorbeeld verschillende lijsten, waardoor de thermostaat een stuk minder op zal vallen aan de muur. Gebruik bijvoorbeeld lijsten die dezelfde kleur hebben als de thermostaat, om ervoor te zorgen dat de thermostaat nóg minder opvalt.

Lees hier hoe je een mooie collage kunt maken aan de muur met lijsten.

thermostaat muurcollage

thermostaat muurcollage

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam