Uncategorized

10x Meegroei ledikant


Meegroei ledikant

Kinderen groeien super snel. Als ouder merk je dat aan de kleding en schoenen, maar bijvoorbeeld ook aan het bedje. Daarom kopen heel veel ouders spullen op de groei, spullen die net een maatje groter zijn. Vooral voor kinderkamermeubels, die vaak heel veel geld kosten, is het verstandig om daar rekening mee te houden. Een kinderbed of een ledikant kost al snel een paar honderd euro. Het zou super zonde zijn als je die na twee jaar weer weg moet doen, omdat je kind is gegroeid. Een meegroei ledikant is daarom dé perfecte oplossing. Een ledikant die mee kan groeien met je kind. Deze schaf je al aan bij de geboorte, en naarmate je kind ouder wordt, kan je de ledikant eenvoudig verstellen of verbouwen tot een laag en lang kinderbed. Je betaalt vaak wel iets meer voor een meegroei ledikant, maar jij en je kind kunnen er ook langer van profiteren. Vaak kunnen kinderen tot zeven jaar gebruik blijven maken van een meegroei ledikant.

Dan is dat tóch wel de moeite waard om het in ieder geval te overwegen, toch? Wij hebben alvast de leukste meegroei ledikanten voor je verzameld en hieronder op een rijtje gezet. Welke vind jij het leukst?

1. Sebra Kili bed

Het Sebra Kili bed is één van de meest populaire meegroei lediklanten. Dit is onder andere te danken door het mooie minimalistische Scandinavische ontwerp. Maar de belangrijkste reden waarom ouders voor het Kili bed vallen van Sebra, is dat het een meegroei ledikant is. Het Sebra Kili bed is geschikt voor vier verschillende levensfases van je kind. Het bed heeft afneembare zijkanten zodat het een peuterbed wordt, en je kunt de twee uit elkaar schuiven voor het creeeren van een groter kinderbed van 155cm. Hierdoor kan je er minimaal zeven jaar lang gebruik van maken. Kili is gemaakt van berkenhout en is hier verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren.

meegroei ledikant sebra kili bed

2. Sebra Yomi bed

Sebra heeft ook een andere meegroei ledikant, namelijk het Yomi bed. Het Yomi bed is iets minder uitgebreid dan het Kili bed, maar dat neemt niet weg dat het ook een hele fijne en mooie meegroei ledikant is. Het bedje bestaat uit een bed onderstel en een frame met de bekende spijlen. In de eerste twee jaren kan het als geheel gebruikt worden. Als je merkt dat je kind telkens eruit probeert te klimmen, dan kan je overstappen op het kinderbed. Dit kan je eenvoudig doen door het frame eraf te halen. Het Sebra Yomi bed is hier in verschillende kleuren verkrijgbaar.

meegroei ledikant Sebra Yomi bed

3. Done by Deer

Dit is de mooie meegroei ledikant van het Deense merk Done by Deer. Het ziet er niet alleen Scandinavisch mooi uit, het bedje is ook verstelbaar in vier verschillende standen. Naast twee instelbare hoogtes, kan ook de zijkant verwijderd worden, zodat je peuter eenvoudig zelf in en uit bed kan stappen. Optioneel zou je er ook een zijbescherming bij kunnen kopen, waarmee je kan voorkomen dat je peuter uit bed rolt tijdens het slapen. De Done by Deer meegroei ledikant is hier verkrijgbaar in de vier mooie kleuren wit, grijs, roze en blauw.

meegroei ledikant done by deer

4. Childhome

De Childhome meegroei ledikant kan je vanaf de geboorte van je kind gebruikten tot hij of zij ongeveer zeven jaar wordt. Tot die tijd heb je er heel veel plezier aan. De meeste meegroei ledikanten zijn verstelbaar in twee hoogtes, maar het meegroei ledikant van Childhome kan in vier verschillende hoogtes versteld worden. Ga je de babykamer veranderen naar een peuterkamer? Verander de ledikant dan mee door de spijlen eraf te halen. Daarmee creëer je in een handomdraai een leuk peuterbed. Met de handige uitvalrek hoef je overigens niet bang te zijn dat je kind midden in de nacht uit bed kan rollen. Vind je het wat? De Childhome meegroei ledikant is hier verkrijgbaar.

meegroei ledikant childhome

5. Bopita Lisa

Bopita is een Nederlands merk, waar de focus ligt op het maken van mooie houten meubelen voor de kinderkamer en babykamer. De Bopita meegroei ledikant uit de serie Lisa is daar een heel mooi voorbeeld van. De naturel gelakte beukenhouten spijlenrekken zorgen ervoor dat je new born veilig in zijn ledikant kan slapen. Deze spijlen kunnen op een latere leeftijd eenvoudig verwijderd worden, waarmee de ledikant omgetoverd kan worden tot een laag peuterbed. Vind je het wat? De Bopita meegroei ledikant is hier verkrijgbaar.

meegroei ledikant bopita

6. Bopita Romantic

Ook dit is een meegroei ledikant van het merk Bopita, genaamd het Bopita Romantic Cotbed. Ook dit bed kan je heel eenvoudig van een hoge ledikant veranderen naar een laag peuterbed. Het verschil met Bopita Lisa zit vooral in het ontwerp. Bopita Romantic heeft een sierlijke hoof- en voeteneinde. En de leuke ronde pootjes passen daar heel mooi bij. Vind je deze meegroei ledikant mooi? Klik hier om het te kopen!

meegroei ledikant bopita romantic

7. Zwart

De meeste mensen kiezen voor een witte ledikant, maar ook een zwarte ledikant kan heel stoer zijn. Wij hebben deze stoere meegroei ledikant in het zwart gevonden, van het merk Pericles. Het is gemaakt van zwart gelakt MDF, gecombineerd met een warme houten onderstel. De ledikant is in hoogte verstelbaar en je kunt aan één kant ook de spijlenrek demonteren, zodat je er een peuterbed van kunt maken. Klik hier voor meer informatie en om het direct te kopen!

meegroei ledikant zwart

8. Lifetime Janne

Deze mooie ledikant doet een beetje denken aan het Sebra Kili bed. Dankzij de hoeken is dit ontwerp net iets strakker. De matrasbodem is verstelbaar in de hoogtes 50, 35 en 17 cm. Later zou je één van de zijkanten kunnen vervangen met een optionele uitvalrek, waarmee je het kunt omtoveren tot stijlvol en veilig peuterbed. De Lifetime Janne meegroei ledikant is hier verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart.

meegroei ledikant lifetime janne

9. Stokke Sleepi rond

Het merk Stokke staat bekend om de populaire kinderwagens, maar wisten jullie dat zij ook een hele leuke meegroei ledikant hebben? De Stokke Sleepi meegroei ledikant kenmerkt zich met een rond/ovaal ontwerp, en dankzij de zwenkwieltjes kan je het ook nog eens heel makkelijk verplaatsen. Wat heel fijn is van de Sleepi, is dat je voor je Newborn baby kunt beginnen met een ronde ledikant, en met het uitbreidingsset kan je er maar liefst tien jaar gebruik van maken. Daarmee behoort deze meegroei ledikant absoluut tot één van onze favorieten. Het is hier verkrijgbaar in vier mooie kleuren.

meegroei ledikant stokke sleepi

10. IKEA

Vroeg jij je af of IKEA ook een meegroei ledikant heeft? Natuur heeft IKEA dat! Met het STUVA / FRITIDS bedje, heeft IKEA niet alleen een leuke ledikant in haar assortiment, het is ook nog eens de goedkoopste meegroei ledikant uit dit ruitje. Het is ontworpen door ontwerper Ebba Strandmark, die het getekend heeft met twee handige laden aan de onderkant van het bedje. Dit kan super handig zijn voor het opbergen van dekbedovertrekken, hoeslakens of bijvoorbeeld luiers. Het is in hoogte verstelbaar, en één van de twee spijlenrekken kan je eenvoudig verwijderen. Hier verkrijgbaar in meerdere kleuren!

meegroei ledikant ikea

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam