Keuken inspiratie, Landelijk interieur, Scandinavisch interieur

Noorse woonkeuken


Saunders Architecture heeft in 2014 het Villa S project gerealiseerd. Een moderne vrijstaande villa, gelegen in een mooie groene landelijke omgeving in Bergen in Noorwegen. Opvallend is de enorme lengte van de woning van maar liefst 350 meter. Hierdoor is het mogelijk om de de eerste verdieping in te richten met een woonkamer, drie slaapkamers, een inloopkast en de onderstaande geweldige keuken!

Noorse woonkeuken

Noorse woonkeuken

De keuken is centraal ingericht, tussen de slaapkamers en de inloopkast. Door het open karakter van de trap, heb je echter ook vanuit de woonkamer zicht op de keuken. Je hebt bovendien aan beide zeiden van de keuken grote ramen, waardoor het er heerlijk licht is, en je optimaal van het mooie natuur kunt genieten.

Grijze keukenkasten met een witte werkblad
Over de gehele breedte van de ruimte is een op maat gemaakte keukenunit gebouwd, bestaande uit lage grijze keukenkasten met een strakke moderne uitstraling. Deze grijze kasten zijn afgewerkt met een dunne witte werkblad. Naast de dubbele wastafel, heb je hier dus enorm veel werkruimte.

Noorse woonkeuken

Kookeiland
Centraal in de ruimte is een kookeiland geplaatst. Een strakke witte kookeiland, tegenover de wastafels, zodat je die ook bij de hand hebt tijdens het koken. Hieraan zijn bovendien een aantal moderne barkrukken geschoven, zodat je hieraan kunt eten.

Hiernaast vind je in de keuken ook een stijlvolle ronde eettafel.

Noorse woonkeuken

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam