Industrieel interieur, Keuken inspiratie, Modern interieur

Moderne zwarte loft keuken


We hebben hier eerder een aantal hele mooie zwarte keukens laten zien. De zwarte keuken van een Scandinavisch appartement bijvoorbeeld, die afgewerkt is met stijlvolle leren deurgrepen. En ook de klassieke zwarte keuken, die gecombineerd is met gouden en marmeren details is een heel mooi voorbeeld. Zwarte keukens hoeven dus zéker niet altijd strak en stoer te zijn.

moderne-zwarte-loft-keuken

Luxe comfortabele woonkeuken

Vandaag willen we wel een hele strakke moderne stoere keuken laten zien. Het is de keuken van een moderne loft woning gelegen in Kaunas in Litouwen, waarvan de interieur inrichting ontworpen is door de interieurontwerpers van architectenbureau idwhite. De loft woning is voorzien van hele stoere industriële details zoals de stalen balken aan het plafond, de betonvloer en de bakstenen muur in deze keuken. Maar doordat ze het gecombineerd hebben met een strakke moderne afwerking, ziet de loft er vooral ook erg luxe en comfortabel uit.

Dat geldt dus ook voor de keuken. Een open woonkeuken, waar ook een stoere ronde eettafel staat, bestaande uit een houten werkblad en een stalen onderstel. Daarbij passend vind je rondom de tafel vier zwarte stalen industriële eetkamerstoelen.

ronde-eettafel-industriele-eetkamerstoelen

Vaste kasten en zwevende kasten

De keuken zelf bestaat uit twee onderdelen. Een vaste keukenwand, waar lage kasten gecombineerd zijn met hoge kasten. In dit gedeelte vind je het apparatenwand met de koel-vriescombinatie en het fornuis. Het fornuis kan volledig afgesloten worden met een speciaal op maat gemaakte luik. Als deze luik gesloten is, ziet de keuken er nog strakker uit.

stoere-zwarte-keuken

Het tweede gedeelte bestaat uit een zwevende kastenwand, die grenst aan het fornuis. In deze kastenwand vind je de spoelbak en vooral heel veel werkruimte. De bakstenen muur vormt hier de keuken achterwand, wat een hele mooie combinatie is met zowel de betonvloer als de strakke zwarte keukenkasten.

open-woonkeuken

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam