Huis inrichting, Scandinavisch interieur

Binnenkijken in het huis van Zweedse interieurstylist Lotta Agaton


Wij zijn een grote fijn van Lotta Agaton. De Zweedse interieurstylist heeft samengewerkt met heel veel grote namen. Grote merken, grote winkels en bekende woonmagazines. Vandaag gaan we niet binnenkijken in een huis of appartement die zij heeft ingericht, maar we nemen een kijkje de het huis van de interieurstylist zelf!

binnenkijken-huis-zweedse-interieurstylist-lotta-agaton

binnenkijken-huis-zweedse-interieurstylist-lotta-agaton-2

Zwarte en donkergrijze muren

Lotta Agaton werkt graag met mooie materialen en mooie kleuren. In haar portfolio kom je dan ook veel interieurs tegen met mooie groene muren en blauwe muren. En wit is natuurlijk ook een kleur die kenmerkend is voor het werk van de interieurstylist. Echter, voor haar eigen huis heeft ze gekozen voor een andere opvallende kleur, namelijk zwart en donkergrijs.

zwarte-muren-lotta-agaton

Donker interieur

De muren in het appartement zijn donkergrijs en zwart geschilderd. En in sommige ruimtes, zoals de hal, zijn alle elementen mee geschilderd in dezelfde donkere kleur als de muur, zoals de wandplank en de radiator. Hierdoor is er een mysterieuze donkere ontstaan in haar interieur. Het is sowieso een super gedurfde keuze die niet iedereen durft te nemen. Lotta wist echter precies wat ze wilde en het resultaat is geweldig geworden. Ze heeft het gecombineerd met een mooie houten vloer.

donkere-slaapkamer

Wooninspiratie

Los van de donkere muren en de houten vloer, is ook de rest van het interieur heel nice. De zwarte houten keuken bijvoorbeeld en de gezellige eettafel met de populaire Thonet stoelen. In de woonkamer is een grote kastenwand ingericht, bestaande uit zwevende kasten en wandplanken vol met mooie boeken en tijdschriften. En zelfs de werkplek ziet er schitterend uit met het bureau op schragen, de houten stoel en de muur vol met mooie lijsten.

glazen-salontafel

hal-zwarte-muren

open-keuken-thonet-stoelen

werkplek-woonkamer-lotta-agaton

Bron: Residencemagazine.se | Fotografie: Pia Ulin

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam