Badkamer inspiratie, Klassiek interieur

Luxe badkamer met inloopkast in klassieke stijl


Het is een droom voor velen om een luxe badkamer te hebben met een inloopdouche. De droom werd voor de bewoners van een appartement in Barcelona werd verwezenlijkt door Barbara Aurell van ontwerpbureau Espacio en Blanco. Zij heeft namelijk een ontwerp gemaakt voor de complete interieur inrichting van het appartement. Passend bij de stijl van het mooie karakteristieke pand, heeft de ontwerpster een luxe badkamer ontwerpen in klassieke stijl. Nice!

Luxe badkamer met inloopkast in klassieke stijl

Luxe badkamer met inloopkast in klassieke stijl

Badkamer inrichting

Het is een ruime en vooral lange badkamer. De lengte van de badkamer zorgt ervoor dat het super geschikt is om er een inloopkast in ge richten. De inloopkast is ingericht aan één lange zijde van de badkamer, bestaande zowel open vakken als dichte kasten. De badkamermeubel vind je aan de andere kant, met daarop twee waskommen en de grote spiegel daarboven aan de muur. Om het luxe plaatje compleet te maken, hebben ze hier een ruime inloopdouche gebouwd, die afgesloten kan worden met een brede glazen wand en deur. In de douche zijn twee grote regendouches naast elkaar geïnstalleerd.

Klassieke tegels en gouden details

De volledige badkamer is voorzien van klassieke tegels. De vloer is betegeld met kleine zeshoekige hexagon tegeltjes, terwijl de wanden zijn bekleed met klassieke witte metrotegels. Zowel de vloer als de wanden zijn bovendien zwarte randen verwerkt, die de badkamer nog net iets chiquer maken.

Een belangrijk kenmerk van het badkamer ontwerp zijn de gouden elementen. De gouden wastafel kranen, de gouden douchekoppen, de gouden knoppen, de gouden badkamerspiegel, noem maar op.

Luxe badkamer met inloopkast in klassieke stijl

Luxe badkamer met inloopkast in klassieke stijl

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam