Badkamer inspiratie, Scandinavisch interieur

Lichte badkamer met een minimalistisch ontwerp


Licht en licht is superlicht! Dat is te zien in deze badkamer van een Scandinavisch loft appartement, waar de badkamer ingericht is op de zolderverdieping. Door het raam, wordt het voorzien van heerlijk natuurlijk zonlicht, dat bovendien door heel de ruimte wordt weerkaatst via de lichte wanden en lichte vloer. Heerlijk!

Lichte badkamer met een minimalistisch ontwerp

Lichte badkamer met een minimalistisch ontwerp

Houten balk stucen

Je hebt hier te maken met schuine wanden en houten steunbalken. In plaats van de rustieke balken onbewerkt in het zicht te laten, hebben ze besloten om deze strak te af te werken met stucwerk, net als alle wanden. Dit hebben ze gecombineerd met grote lichte tegels. Deze combinatie geeft de badkamer een frisse minimalistische sfeer.

Houttinten

Er is een grote inloopdouche ingericht op een kleine podium, voorzien van een grote regendouche en bijbehorende handdouche. Om het steriele wit te compenseren, zijn er ook houttinten terug te vinden in het ontwerp. In de vorm van de rieten mand bijvoorbeeld met het leuke miniboompje, maar ook de witte waskommen zijn geplaatst op een stoere sfeervolle houten werkblad.

Lichte badkamer met een minimalistisch ontwerp

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam