Scandinavisch interieur, Slaapkamer inspiratie, Vintage interieur

Leuke vintage slaapkamer van Karolina en Erik


Yes, we gaan een kijkje nemen in de super mooie slaapkamer van Karolina en Erik Modig. Samen met hun twee kinderen Elliot en Mio wonen ze in een super mooi appartement in de Zweedse hoofstad Stockholm. Karolina is een freelance journalist en editor. Daarnaast heeft ze heel veel interesse in esthetiek die zowel haar huis inrichting als professionele leven beïnvloed. En dat is te zien, op een hele positieve manier. Bekijk de mooie foto’s, die gemaakt zijn door fotograaf Nadja Endler, en raak geïnspireerd van de leuke ideeën die Karolina heeft doorgevoerd in haar slaapkamer!

Leuke vintage slaapkamer van Karolina en Erik

Grijze muren

Oorspronkelijk waren alle muren in het appartement volledig wit, net als veel Scandinavische interieurs. Maar het stel heeft alle muren van elke kamer in een andere kleur geschilderd. Zo zijn de muren in de woonkamer roze geworden en zijn de muren van de kinderkamer gedecoreerd met het super leuke mintgroene wolkjesbehang van Ferm Living. Voor hun eigen slaapkamer kozen ze ervoor om de muren grijs te schilderen. De witte muren voelde nooit echt goed in de slaapkamer. Nadat ze de muren grijs hebben geschilderd, kwam alles bij elkaar. Een keuze waar ze nog steeds erg blij mee zijn.

Leuke vintage slaapkamer van Karolina en Erik

Leuke vintage slaapkamer van Karolina en Erik

Mooie kleuren

De grijze muren zijn gecombineerd met een lichte houten vloer, die meer sfeer en warmte geven aan de slaapkamer. Daarnaast vind je er ook heel veel kleur. Op het bed bijvoorbeeld. Leuke pastel beddengoed van Midnatt contrasteert prachtig met de grijze muren en een reeks kussens met motieven voegt energie toe. ‘Ik vind het leuk om veel kussens te hebben, het maakt de kamer knus en warm’, aldus Karolina.

Vintage decoratie

De muur tegenover het bed is ook erg leuk gedecoreerd. Daar vind je lage kasten van IKEA, die gepimpt zijn met gouden deurgrepen van Superfront. Het maken van deze verandering is een slimme manier om oude meubilair te transformeren en nieuw leven in te blazen. Op de kast zijn verschillende leuke decoratie accessoires geplaatst, zoals de het glazen kastje, stapels boeken en tijdschriften en de twee vintage lampen met de bloemetjes lampenkappen. Aan de muur zijn vintage prints en posters opgehangen. En ook de spiegel met de gouden klemlamp en de planten passen super leuk bij het vintage plaatje.

Leuke vintage slaapkamer van Karolina en Erik

Bron: Houzz.com | Fotografie: Nadja Endler

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam