Meubels, Modern interieur, Scandinavisch interieur, Slaapkamer inspiratie, Woonkamer inspiratie

IKEA kasten


IKEA is misschien wel dé grootste naam in de interieurwereld internationaal. De Zweedse woonwarenhuizen zijn zó populair. Bijna iedereen heeft wel iets in huis van IKEA. Een keuken van IKEA, eetkamerstoelen, een boxspring, een kast, noem maar op. Dit is tegelijkertijd ook de reden waarom sommige mensen liever niet bij IKEA gaan kopen. Omdat iedereen het heeft.

Maar misschien vergis jij je!

IKEA kasten

IKEA kasten

Het fijne is dat je voor alle kasten bij IKEA terecht kan. Of het nu gaat om een boekenkast, ladekast, kledingkast, schoenenkast, keukenkast of een complete inloopkast. IKEA heeft het.

IKEA Besta

Maar wat deze mensen niet weten, is dat ook een IKEA kast uniek kan zijn. IKEA heeft bijvoorbeeld met de Besta kasten een systeem ontwikkeld, zodat iedereen zijn droomkast kan creëren. Met verschillende materialen, kleuren, deuren, formaten en pootjes, kan je jouw ideale kast samenstellen. Hierdoor is jouw samengestelde kast uniek.

Superfront voor IKEA kasten

Er zijn zelfs fabrikanten, die inspelen op de behoefte van unieke IKEA kasten. Superfront bijvoorbeeld, is een Scandinavische fabrikant, die speciale onderdelen maken, die op de IKEA kasten passen. Deze zijn niet verkrijgbaar bij IKEA zelf. Super slim concept. Zo lijkt je IKEA kast op een dure designkast, die normaal niet te betalen is.

IKEA kasten

IKEA kasten

IKEA kasten

IKEA kasten

IKEA kasten

IKEA kasten

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam