Tuininspiratie

Italiaanse patio tuin


Het begint echt lente te worden! Veel mensen zijn bezig om hun tuin voor te bereiden voor lekker lang buiten zitten, bbq-en en lekker lunchen en dineren in de tuin. Nieuwe bloemen, nieuwe tuinmeubelen of misschien zelfs een complete tuinverbouwing.

Vandaag wil ik jullie inspireren met deze prachtige Italiaanse tuin gelegen in het centrum van Brescia in Italë. Het is onderdeel van een mooie woning die in 2013 door interieur ontwerpster Claudia Pelizzari is ontworpen.

Italiaanse patio tuin

Lounge in de grond

Het is een soort van grote patio tuin, die super knus en gezellig is ingericht. Er is een grote lounge gedeelte gecreëerd, die een halve meter in de grond zit. Hier vind je op maat gemaakte vaste banken in een grote vierkant. Centraal in de vierkant is een gezellige houtkachel geplaatst.

In de tuin heb je zicht op de sfeervolle Italiaanse oranje gevel. Hiernaast vind je er vooral ook veel mooie grote groene planten. En kijk eens naar de mooie witte orchideeën!

Italiaanse patio tuin

Italiaanse patio tuin

Er is zelfs een stoere RVS buitenkeuken aanwezig, waardoor het eten aan de grote rustieke houten eettafel super makkelijk is.

Fotografie: Giorgio Baroni

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam