Industrieel interieur, Interieur ideeën

Industriële stalen deur van hout


Een industriële stalen deur van hout is super populair op dit moment. Het klinkt een beetje vaag, want hoe kan een stalen deur nou van hout zijn? Een Industriële stalen deur van hout is gemaakt van hout, maar heeft wel de uitstraling van een echte industriële stalen deur. De trend van stalen deuren en zwarte kozijnen is de afgelopen jaren super hard gegroeid. Vroeger kwam je ze alleen tegen in loft woningen, fabrieken en pakhuizen, maar tegenwoordig tref je ze ook heel vaak in woningen aan. Het enige is dat een echte industriële stalen deur best duur is. Dit is de belangrijkste reden waarom mensen voor een industriële stalen deur van hout gaan!

industriële stalen deur van hout

Waarom zijn industriële stalen deur van hout goedkoop?

Voor een echte industriële stalen deur betaal je al snel een paar duizend euro. Dit heeft te maken met het materiaal staal, maar het heeft ook met maatwerk te maken. Het is namelijk best een proces om een stalen deur volledig op maat te maken, zodat het precies in jouw deuropening past. Een industriële stalen deur is een stuk goedkoper, omdat er geen maatwerk bij komt kijken.

stalen deur van hout badkamer

stalen binnendeur van hout

stalen deur goedkoop

Wat kost een Industriële stalen deur van hout?

Er wordt gewerkt met zwarte houten binnendeuren met glas in standaard formaten zoals 83.0 x 211.5 cm. Je kunt kiezen tussen de standaard breedtes van 78 cm 83 cm 88 cm en 93 cm, en standaard hoogtes van 201.5 cm 211.5 cm en 231.5 cm. Dit zijn veelal stompdeuren, en geen opdekdeuren. Hierdoor kan je de stalen deur van hout dus ook heel eenvoudig zelf ophangen.

stalen deur maar van hout

zwarte binnendeur hout

binnendeur hout staal look

stalen deur van hout keuken

Bij Voordeeldeuren.nl is deze stoere zwarte houten binnendeur met glas verkrijgbaar voor slechts €319,00. Daarmee ben je dus véél goedkoper uit dan een echte stalen deur. Het is de Austria Nero Legno Chiari binnendeur, die gekenmerkt wordt door vier evengrote vakken met glas boven elkaar. Het deurbeslag is niet inbegrepen. Het mooiste is om bijpassende zwarte deurbeslag te nemen, om de industriële look compleet te maken. Deze industriële stalen deur van hout kan je bijna niet onderscheiden van de echte stalen deur. Ideaal toch?

industriële stalen deur van hout austria legno chiari

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam