Slaapkamer inspiratie, Woonaccessoires

Eco beddengoed van Yumeko


Voor steeds meer mensen is eco erg belangrijk. Het is iets wat we niet meer weg kunnen denken uit ons leven. Feit is dat e aarde heel erg wordt aangetast door verschillende factoren. Dat is erg, heel erg, maar tegelijkertijd is het ook fijn dat het ons bezighoudt. We geven om onze aarde, en dat willen we ook op verschillende manieren in ons leven tot uiting brengen. Dit kunnen maatregelen zijn die je thuis neemt, bijvoorbeeld door het afval te scheiden, maar dit kunnen ook betrekking hebben tot de producten die je koopt.

Vandaag willen we jullie kennis laten maken Yumeko. Een heel mooi Nederlands merk, waar het draait om eco, duurzaam en fairtrade. Hieronder kan je lezen waarom wij vooral een grote fan zijn van het eco beddengoed van Yumeko.

eco beddengoed yumeko

100% biologisch en/of fairtrade katoen en linnen

Yumeko werkt mét en áán een schone en eerlijke keten, een FairChain, voor alle producten in de slaapkamer en badkamer. Dat betekent ‘beter slapen en baden in verschillende opzichten: comfortabeler, gezonder, eerlijker en zonder onnodig dierenleed. Super mooi toch? Op hun website Yumeko.nl kan je hun mooie collectie shoppen met prachtige producten zoals handdoeken, kussenslopen en super mooie badmatten. En voor de slaapkamer maken ze heerlijke lakens, moltons en dekbedden. Wij zijn enorm fan van hun eco beddengoed. Het eco beddengoed van Yumeko is namelijk gemaakt van het zachtste 100% biologisch en/of fairtrade katoen en linnen.

biologische bedlinnen yumeko

eco beddengoed yumeko blauw

eco beddengoed yumeko roze

Eco kinderbeddengoed

Yumeko maakt niet alleen eco beddengoed voor volwassenen.Ze hebben ook hele mooie kinderbedlinnen voor in de kinderkamer. Voor volwassen is het belangrijk, maar voor kinderen is het natuurlijk extra belangrijk dat ze in een schone en gezonde omgeving kunnen slapen. Het eco kinderbeddengoed van Yumeko wordt in India gemaakt van 100% biologische katoen en is 100% fairtrade. De Kinderdekbedovertrekken, kinderhoeslakens en kindermoltons zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten.

eco kinderhoeslaken yumeko

eco kinderdekbedovertrek yumeko

eco  kinderdekbedover yumeko

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam