Badkamer inspiratie, Industrieel interieur

Industriële loft badkamer


Materialen spelen een grote rol in de sfeer van een ruimte. Dat bewijst onderstaande badkamer, die ontworpen is door DA Architects. Zij hebben in St. Petersburg een stoer en industrieel appartement ontworpen. Ze hebben vooral veel gebruik gemaakt van de materialen hout en beton om de industriële sfeer te creëren. In de badkamer hebben ze houten planken gecombineerd met grote stoere grijze vlakken.

Industriële loft badkamer

Moderne gemakken

Het een vrij grote badkamer voorzien van een mooie zwarte witte vrijstaand bad, een aparte grote inloopdouche en twee vrijstaande wastafels in dezelfde industriële stijl als het bad. Voor deze twee wastafels is een op maat gemaakte dikke werkblad gemaakt, waar de wastafels precies in passen.

Vrijstaande wastafels en bad

Houten vloer en gietvloer

De helft van de badkamer heeft een warme houten vloer. Deze houten vloer loopt zelfs door tot aan de muur en het plafond. De andere helft ligt een strakke grijze gietvloer.

Wat erg bijzonder is, is dat de ontwerpers gekozen hebben voor mat witte kranen. De kranen uit de muur voor de wastafels, de kraan en douchekop in de douche en de vrijstaande kraan bij het bad. Super nice!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam