Keuken inspiratie

Grote keuken met grote ramen


Deze stijlvolle keuken is ontworpen door de ontwerpers van H Arquitectes. Zij hebben in 2014 een heel bijzonder project afgerond in Granollers in Spanje. In een woonwijk tussen oude authentieke woningen, hebben zij namelijk een nieuwbouw woning gerealiseerd. Vooral het contrast tussen oud en nieuw is hier erg indrukwekkend.

Grote keuken met grote ramen

Grote keuken met grote ramen

De keuken is ingericht op de begane grond, samen met de woonkamer. Tussen de woonkamer en keuken vind je de trap en de hal. Zowel aan de woonkamer kant als de keuken kant is voorzien van een eigen binnentuin. En ook beide ruimtes hebben super grote ramen, waardoor het zonlicht de ruimtes makkelijk kan bereiken.

Hou

Over gehele benedenverdieping ligt een sfeervolle houten vloer, terwijl de muren strak wit zijn geschilderd. De raam- en deurkozijnen zijn ook houtkleurig.

Grote keuken met grote ramen

Grote keuken met grote ramen

Het keukenblok is simpel en bestaat uit eenvoudige witte moderne kasten. Aan de wand hangen weer houtkleurige kasten, passend bij de vloer en kozijnen.

Centraal in de keuken staat een grote brede lange houten eettafel, met daaromheen maar liefst acht stoere industriële stoelen. Rechts van de eettafel vind je de grote Amerikaanse koelkast.

Fotografie: Adrià Goula

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam