Badkamer inspiratie

Glazen inloopdouche in witte badkamer


Van deze badkamer word ik heel blij! In het Engelse Plaatsje Lewes heeft interieurarchitect Robert M. Gurney een grote luxe villa ontworpen. Toen de eigenaar de villa had gekocht, moest er heel wat aan gedaan worden. Zowel het exterieur als de interieur inrichting is compleet vernieuwd. Hoewel de rest er ook erg stijlvol uitziet, vind ik de badkamer het mooist geworden.

Glazen inloopdouche in witte badkamer

Frisse lichte badkamer

De badkamer heeft een hele lichte frisse uitstraling. Dit is te danken aan de witte marmeren vloer en muren, gecombineerd met het natuurlijk zonlicht die via het grote raam binnen schijnt. Door de glazen inloopdouche heeft de badkamer bovendien een transparant karakter gekregen.

Maar wit is niet de enige kleur in het ontwerp van deze badkamer. De zwarte badkamerkasten zorgen hier voor het mooie contrast.

Inloopdouche en vrijstaand bad

Verder is de badkamer voorzien van veel luxe voorzieningen. In de inloopdouche is de regendouche bijvoorbeeld netjes in het plafond verwerkt. En naast de inloopdouche staat een mooi vrijstaand bad met bijbehorende vrijstaande kraan.

En heb je hier bruikbare ideeën gevonden die jij wilt toepassen in je eigen badkamer?

Glazen inloopdouche in witte badkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam